AVBS Credit, companie antreprenoriala romaneasca, cu o traditie de peste 14 ani in piata de credite bancare, care se afla intr-o continua ascensiune, declara ca in ultimele 6 luni, rata de accesare prin brokerii de credite AVBS a creditelor ipotecare a inregistrat cresteri de piata de 130% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pornind de la acest progres al cresterii pietei de credite, specialistii din domeniul financiar-bancar au la indemana oportunitati de avansare in cariera.

Astfel, angajatii din domeniul bancar care aspira la o schimbare si aleg sa se reorienteze in cariera, pot opta pentru a-si continua planul profesional in brokerajul de credite, ca viitoare alegere. Brokerajul bancar te ajuta sa treci de la statutul de angajat in sistemul bancar, la cel de antreprenor in brokerajul de credite.

Brokerajul bancar in cadrul companiei AVBS Credit are ca fundament interesul suprem al clientului in procesul de creditare si incurajarea spiritului antreprenorial al specialistilor din sistemul financiar-bancar. Astfel, clientii obtin solutii de creditare potrivite lor, iar expertii din banking isi pot continua cariera alaturi de AVBS Credit, intr-un mediu de lucru sanatos, productiv si eficient”, marturiseste Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

Cat castiga un broker de credite?

Brokerajul bancar asigura refresh-ul carierei tale de specialist bancar. Astfel, expertul cu background financiar-bancar poate oricand sa treaca de la statutul de angajat, la cel de antreprenor in sistem de franciza. In acest caz, castigurile financiare sunt nelimitate, devenind direct proportionale cu propria implicare. Un broker de credite in sistem de franciza, dedicat si implicat total in activitatea sa, poate sa castige chiar si peste 15.000 euro pe luna, adica peste 180.000 euro pe an.In contextul actual al pandemiei de COVID-19, brokerajul bancar a cunoscut o dezvoltare accelerata. Oamenii apeleaza intr-un numar din ce in ce mai mare la brokerii de credite, asadar, doar in prima jumatate a anului 2021, vanzarile totale de credite bancare intermediate de catre companie sunt cu peste 70% mai mari fata de aceeasi perioada a anului 2020 si cu 65% mai mari decat au fost in primele 6 luni ale anului 2019.

Brokerul de credite poate sa acceseze o franciza in domeniul brokerajului bancar si sa beneficieze de toate facilitatile puse la dispozitie de AVBS Credit, alegand sa se ocupe de intermedierea creditelor, in contextul in care bancile si IFN-urile au deja stabilite numeroase parteneriate strategice cu brokerii de credite. Ba chiar mai mult decat atat, institutiile financiare investesc in brokerii de credite deoarece brokerajul bancar a devenit recunoscut ca un puternic canal de vanzari alternative, rentabil si profitabil, pe termen lung.

AVBS Credit este compania de intermedieri credite bancare fondata in anul 2007 de catre antreprenorul Valentin Anghel, care ofera servicii de intermedieri credite bancare personalizate si 100% gratuite pentru clienti.AVBS Credit lucreaza cu peste 30 de banci si IFN-uri din Romania, iar serviciile sunt gratuite pentru clientii care opteaza pentru un credit. AVBS Credit este membra A.R.B.C. (Asociatia Romana a Brokerilor de Credite). Detalii despre obtinerea unei francize AVBS Credit: https://www.avbs.ro/franciza/detalii-obtinere-franciza/