A vorbi cursiv o limba straina a devenit o necesitate. Pe langa acest lucru, vorbirea fluenta a uneia sau a mai multor limbi straine de circulatie internationala aduce o serie de avantaje. Daca iti doresti mai multa pregatire pentru copilul tau, solutia este Centrul iQWeLT.

Ce este cetrul iQWeLT? iQWeLT este un centru de meditatii din Bucuresti, aflat intr-o locatie centrala, care ofera cursuri de limba germana pentru copii si adolescenti, incepatori sau avansati, intr-un mediu profesional, distractiv, unde creativitatea si capacitatile lingvistice sunt principalele scopuri de dezvoltare ale copiilor.

La Scoala de limba germana iQWeLT se organizeaza cursuri de germana pentru copii prescolari, scolari si de gimnaziu, pentru adolescenti cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani, care doresc sa isi imbunatateasca nivelul limbii germane. Aici, copiii au parte de cursuri, meditatii, scoli de vara, cursuri intensive de vara numai in limba germana, evenimente si tabere, la care vor lua parte. Vor invata sa comunice cursiv in limba germana prin joc si joaca, prin metode distractive, materiale didactice adaptate varstei si capacitatii fiecarui copil, toate acestea fara a fi percepute ca un efort de catre cursanti.

Profesorii iQWeLT isi impartasesc dragostea pentru limba germana si pentru predat in cadrul cursurilor de limba germana pentru copii, cu metode diversificate, bazate pe interactiune, comunicare si jocuri. La finalul cursurilor, copiii vor fi capabili sa sustina discursuri independenti, sa prezinte proiecte si prezentari, intr-un mod liber si cursiv. Profesorii iQWeLT investesc zilnic in dezvoltarea lor, ca dascali si exemple pentru cei mici, adaptandu-si metodele de predare conform noilor cerinte si inovatiilor din domeniul educatiei.Scoala de limba germana iQWeLT este sansa unui copil de a excela in limba germana, invatand-o pas cu pas. Aici are parte de profesori care il vor indruma sa isi imbunatateasca capacitatile lingvistice, dar si metode si activitati distractive, care ii vor dezvolta dorinta de interactiune.