In perioadele 22-23 & 29-30 octombrie 2022, CODECS va invita la Train The Trainer, eveniment ce va avea loc la Centrul CODECS.

SCOPUL PROGRAMULUI

Acest program de training va dezvaluie care sunt principalele aspecte ce trebuie urmarite in pregatirea, livrarea si evaluarea unui training, indiferent de domeniul vizat.

OBIECTIVE

Obiectivele programului vizeaza:

  • Furnizarea cunostintelor de baza privind procesul de instruire
  • Dezvoltarea abilitatilor de utilizare a mijloacelor de sustinere a procesului de instruire
  • Dezvoltarea tehnicilor de deductie a cauzelor unor comportamente umane in timpul sesiunilor de training si facilitarea interactiunii cu participantii
  • Exersarea cunostintelor si abilitatilor dobandite in cursul programului prin conceperea si sustinerea unor sesiuni de training.

Care este diferenta dintre instruirea traditionala si training? Cum comunicam mai usor ideile in fata unui auditoriu? Tehnici de debriefing – exersare debriefing pe activitati parcurse, am terminat exercitiul, acum ce fac? Cum abordam intr-un mod constructiv relatia cu auditoriul si ne dezvoltam abilitatile de comunicare cu oamenii dificili?Vino sa afli raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele, pe care le poti pune chiar tu, in cadrul programului Train The Trainers, la sediul CODECS din strada Agricultori, nr. 37 – 39, sector 2, Bucuresti.

Ce veti obtine parcurgand acest program:

o Accesul la un curs acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si dezvoltat pe baza competentelor din standardul ocupational formator, astfel incat fiecare particpant care finalizeaza cu succes acest curs sa poata sa sustina un program de instruire;
o Certificatul ANC care permite exercitarea profesiei de FORMATOR (cod COR 242401) – in urma absolvirii cu succes a cursului si a evaluarii competentelor dobandite. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si reprezentanti CODECS.
o La finalul programului, participantii vor dobandi abilitatile de a realiza o prezentare concisa si eficace, de a folosi instrumente specifice pentru impact, credibilitate prin controlul limbajului verbal si nonverbal si vor aborda in mod constructiv relatia cu auditoriul.STRUCTURA SI DURATA PROGRAM

  • Durata: 4 zile | plus 1 zi EXAMENUL de certificare ANC (daca se doreste certificarea participantilor)
  • O zi de training contine 6 ore de lucru efectiv, dispuse in 4 sesiuni de 1 ½ h.
  • Locatia: Sediul CODECS din Strada Agricultori nr. 37-39, sector 2, Bucuresti sau Centrul Regional Vest Timisoara
  • Pret: 490 Euro / participant 390 Euro/participant (in aceasta suma sunt incluse materialele de curs, mesele de pranz si coffee-break-urile, examinare ANC).

Pentru inscrieri si informatii despre programele CODECS un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: training@codecs.ro; sales@codecs.ro

Detaliile evenimentului

Cand

22-23 & 29-30 octombrie 2022

Unde

Centrul CODECS

Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.