CODECS te invita la Cursul Competente antreprenoriale. A fi antreprenor este mai mult decât a deține o afacere. Este o perspectivă și un stil de viață.

Capitalul pentru antreprenorii care cresc idei grozave prin afaceri de succes.

A fi antreprenor nu este deloc ușor, însă, în ciuda tuturor nopților nedormite, a grijilor și a planurilor, zeci și sute de mii de antreprenori se lansează în această călătorie hotărâți să-și ducă viziunea la îndeplinire. Pe ce se bazează sau pe ce ar trebui ei să se bazeze necondiționat?
Pe competențele lor. Acele abilități care, de fapt, constituie capitalul cel mai important, care te ajută să îți transformi viziunea în profit sigur.

De aceea, la @CODECS, am creat programul dedicat exclusiv antreprenorilor, axat pe seturile de competențe de care ai nevoie, fie că te afli în faza de start-up, fie că deja ai o afacere și vrei să îi asiguri continuitatea și succesul:ASPECTE ACOPERITE:

 1. Management & Leadership antreprenorial
 2. Vânzări și relația cu clientul în mediul antreprenorial
 3. Management de proiect antreprenorial
 4. Strategie și gândire antreprenorială
 5. Comunicare anteprenorială
 6. Mediul digital de afaceri

 

BENEFICII:

Cursul de Competente Antreprenoriale este AUTORIZAT de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională. La finalul cursului, in urma unei evaluari, participantii primesc un certificat de Competente Antreprenoriale si un supliment descriptiv emis de Ministerele Muncii și Educației.
Certificatul este recunoscut în Uniunea Europeană. La cerere se poate elibera si suplimentul EuroPASS.
Certificatul vă poate fi necesar pentru: • proiectele finanțate din fonduri europene – inclusiv Startup Nation;
 • în activităţi de consultanţă pentru afaceri;
 • in livrarea de cursuri în domeniul competenţelor antreprenoriale;
 • puncte/credite profesionale pentru profesiile în care acestea sunt necesare.

STRUCTURA PROGRAMULUI DE ANTREPRENORIAT:

Condiții Participare: Studii medii finalizate Durată curs: 4 zile Participare: online sau in Sala Cursul de Competente antreprenoriale este pentru tide daca:

 • vrei sa inițiezi o afacere;
 • ai nevoie de certificare în vederea diferitelor finanțări europene sau naționale;
 • vrei sa înființezi o societate și vor să cunoască forma potrivită și implicațiile acesteia;
 • vrei sa pui în practică idei de afaceri;
 • vrei să elaborezi un plan de afacere;
 • vrei să identifice nevoile pe piața afacerilor;
 • vrei să cunosti legislația specifică mediului de business;
 • vrei sa iti dezvolti comunicarea cu asociații, partenerii de afaceri și angajații.

Dacă te-am convins sau măcar ți-am stârnit curiozitatea, te așteptăm să descoperi Cursul de competențe antreprenoriale marca CODECS pentru acel pas care să facă diferența în creșterea ta profesională și personală. Alegerea îți aparține pe deplin. Noi suntem pregătiți să îți oferim condiții de excelență atât în formarea ta profesională, cât și în ceea ce privește siguranța ta.

Detaliile evenimentului

Cand

Data la alegere

Unde

Sediul CODECS

Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.