Pornind de la credinta ca este datoria noastra sa oferim animalelor cea mai buna ingrijire posibila, Hill’s lanseaza constant actiuni menite sa ajute animalele mai putin norocoase din adaposturile din tara.

De zeci de ani de cand activeaza pe piata, obiectivul Hill’s a fost construirea si mentinerea unei relatii cat mai speciale si armonioase intre animalutele de companie si stapanii lor. Anul acesta, in cadrul campaniei #MisiuneaNoastraPrietenPeViata, Hill’s a donat 5% din valoarea tuturor produselor Science Plan vandute catre adaposturi din tara. Pentru a incuraja achizitiile intr-un numar cat mai mare, produsele din gama Science Plan au avut si un discount de 20%.

Campania a avut si o componenta online, unde pentru fiecare #MisiuneaNoastraPrietenPeViata folosit pe retelele sociale, Hill’s a donat cate un bol de mancare in plus pentru adaposturi. In total, brandul a donat 6270 kg de hrana pentru caini si 600 kg de hrana pentru pisici catre Kola Kariola si Adapostul Speranta.

Pentru ca mesajul campaniei sa prinda amploare, Andreea Retinschi si Dana Rogoz, doua persoane cu influenta si comunitati puternice in mediul online, cunoscute pentru simpatia lor fata de animale, s-au alaturat campaniei, vizitand adaposturile intr-o miscare de constientizare pentru nevoia crescuta de adoptie responsabila.

Campania #MisiuneaNoastraPrietenPeViata este parte din primul eveniment de donatie lansat in acelasi timp in mai mult de 15 tari din Europa, in cadrul caruia se doneaza in total pana la sute de mii de portii de mancare. Aceasta este parte integrata a programului Food, Shelter & Love al Hill’s, campanie in cadrul careia, in plin context pandemic in 2020, Hill’s a donat 65 de tone de hrana catre 13 adaposturi din Romania pentru a diminua problema lipsei de hrana cu care se confruntau atunci si mai acut animalutele din adaposturi.Despre Hill’s Pet Nutrition

Fondata in urma cu mai mult de 80 de ani cu un angajament neclintit fata de nutritia animalelor, misiunea Hill’s este sa ajute la imbunatatirea si prelungirea relatiei speciale dintre oameni si animalele lor de companie. Hill’s este dedicata pionieratului in cercetare si nutritiei inovatoare pentru caini si pisici, bazate pe intelegerea stiintifica a nevoilor lor specifice. Pentru mai multe informatii despre Hill’s, produsele noastre si filosofia noastra nutritionala, viziteaza-ne pe www.hillspet.ro sau cauta-ne pe Facebook la Hill’s Pet Nutrition.