Tony Morris, supranumit The Sales Doctor de catre presa britanica, revine in Romania ca speaker la Sales Masters – conferinta dedicata vanzarilor.

Sales Masters, conferinta dedicata vanzarilor, va avea loc pe data de 4 Noiembrie 2015, in Bucuresti, la Hotel Athenee Palace Hilton***** si va reuni in cadrul aceluiasi eveniment peste 100 de oameni de business, profesionisti ai zonei de sales si dezvoltare, specialist cu viziune a mediului de afaceri si evolutie a pietei.

Specialistul in vanzari, Tony Morris, supranumit The Sales Doctor  de catre presa britanica, revine in Romania pentru a sustine Masterclass-ul “The Perfect Sales Call” si va pune accentul cu tema aleasa pe faptul ca activitatea de vanzare este actiunea prin intermediul careia se valorifica produsele si serviciile unei firme.

Tony Morris considera ca elemental cheie pe care se focuseaza intreaga strategie de marketing si vanzare este clientul. Acesta afirma faptul ca “55% din comunicare este reprezentata de limbajul trupului. In situatii in care faci vanzari prin call-center, nu poti avea parte de un astfel de lux. Tocmai de aceea, cum te auzi devine crucial. Totul are legatura cu modul in care poti sa obtii atentia unei persoane. E important sa zmabesti la capatul liniei, pentru ca oamenii pot auzi asta.

Cu peste 18 ani experienta in vanzari, atat in mediile business to business, cat si in business to client, el a instruit si a fost coach pentru peste 3000 de specialist in vanzari, manageri de vanzari si directori. Cariera in vanzari a inceput-o in cadrul Sitel, cel mai mare call center de outsourcing. Timp de sase luni consecutive el a fost premiat ca omul de vanzari al lunii si a fost apoi promovat intr-un rol de trainer. In present a ales calea antreprenoriatului, punand bazele la Sales Doctor in 2006, ajungand inca din primul an la 56 de client si continua sa creasca de la an la altul.Sales Masters, eveniment organizat de catre Libero Events, este cadrul potrivit pentru a dobandi strategii de fuziune dintre vanzari si marketing, dar si o ocazie buna de a face knowledge sharing si a aduce un plus de valoare industriei.

Masterclass-ul dedicate vanzarilor imbina intr-un mod interactive informatiile teoretice cu workshop-urile practice, prin informatiile puse la dispozitia participantilor.

Participantii vor beneficia de informatii strategice, cum pot obtine o crstere reala a vanzarilor, care sunt factorii care vor influenta piata, precum si solutii la problemele cu care se confrunta in procesele de vanzare.Informatii despre speaker, masterclass si inscrieri pot fi obtinute accesand site-ul evenimentului: http://salesmasters.ro/

Acesta va fi prezent pentru a doua oara in Romania in acest an, caci in primavera acestui an a sustinut workshop-ul dedicat vanzarilor din Transilvania, ClujSales, eveniment organizat de catre Libero Events. Sales Master se afla la prima editie in Bucuresti si va avea loc in 4 Noiembrie 2015.

Despre Libero Events

Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, ARThitecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Evenimentele marca Libero Events au la baza profesionalismul si increderea in clienti ce devin parteneri si in parteneri ce devin prieteni in domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectura, software, sales si antreprenoriat.

sales masters