Inspirat din realități politice îndepărtate s-a născut, cândva, dictonul potrivit căruia în spatele fiecărui bărbat puternic se ascundea o femeie. Și poate chiar așa stăteau lucrurile acum ceva vreme. Astăzi, însă, imaginea succesului masculin are alte ingrediente. Iar unul pe care se sprijină, încă, masculinitatea este arhicunoscuta cămașă. Arhicunoscută pentru că da, a făcut și încă mai face carieră. De succes pentru că uzanța nu a reușit să îi știrbească impozanța. Cămășile bărbătești încă stârnesc admirația.

        Biografiile cămășilor bărbătești

        Dacă ar fi să povestești viața unei cămăși din sifonierul tau, ce ai spune despre ea? Probabil că primul lucru pe care l-ai constata ar fi că are ceva istorie. Apoi ai depăna peripețiile marcante prin care ai trecut îmbrăcat în ea. Căci este aproape imposibil să nu fi fost. În primul rând pentru că, mai mult decât orice altă piesă vestimentară, cămașă a devenit un simbol în imaginarul vestimentar, fiind cel mai popular element de dress code. Cămășile adolescenței vor vorbi, cel mai adesea, despre revolte și avangardă, dar și despre apartenența la un grup, cele ale maturității despre responsabilitate și eleganță sau despre succes și faimă, iar cele ale înaintării în vârstă despre respect sau nostalgie. Oricum ar fi, cămășile își vor depăna mereu poveștile pentru ca sunt, probabil, printre cele mai „sociale” piese vestimentare și dispun de un limbaj universal. Este un lucru pe care designerii îl știu și îl folosesc. În speciali marii designeri ale căror produse vor avea întotdeauna ceva de zis. Și, împreună cu ele, și tu! Dacă vrei să îmbogățești în continuare biografia propriilor cămăși, îți propunem noi povești prin intermediul cămășilor bărbătești outlet de pe rafturile Imatrend. Indiferent că sunt cămăși bărbătești outlet, cămăși bărbătești de firmă sau cămăși bărbătești originale outlet, cămășile Imatrend vor avea mereu câte ceva de povestit. Cu siguranță una dintre povești te va prinde și pe tine!

        Testimonialele unor cămăși bărbătești

        Sună curios și, probabil amuzant, dar dacă priviți cu atenție modelele, croiul, linia și detaliile unei cămăși nu se poate să nu observați că fiecare „deservește” o anumită personalitate. Cămășile monocrome, simple, cu manșete și gulere clasice sau detalii discrete stau mărturie pentru firile mai conservatoare. Cămășile cu imprimeuri sau nuanțe de culori mai îndrăznețe sunt apanajul unei viziuni mai libertine. Cele în carouri vorbesc despre nevoia de lejeritate și firesc. Fiecare își are propria personalitate și toate depun mărturie pentru cea a purtătorului. Indiferent dacă vrei să fii casual, smart-casual sau poate doar smart, rafinat sau doar discret elegant, cămăsile bărbătești de la Imatrend nu doar că îți vor susține negreșit opțiunile, dar, cu siguranță îți vor aduce plusul de vizibilitate indispensabil stilului. Orice poveste ai alege să spui despre tine, o poți împărtăși celorlalți prin intermediul unui look adecvat și de calitate pe care îl poți compune cu ușurință pornind de la cămășile bărbătești propuse de Imatrend. Tommy Hilfiger, Pierre Cardin, Trussardi, Oxford University sunt brand-uri pe care Imatrend le aduce în ajutorul vostru spre a obține outfit-ul dorit. Adică povestea care să vă completeze cv-ul, statutul social, succesul sau, poate, doar dispoziția unei zile mai speciale.

camasa_barbat-pierre_cardin_regular_fit_3_2_19_