La prima vedere, nu pare sa ai nevoie de prea multe articole de papetarie, dar cand te lovesti de diverse situatii, abia atunci realizezi ca nu poti trai fara ele. Indiferent ca ai nevoie sa scoti cateva documente la imprimanta, vrei sa trimiti un colet sau trebuie sa sustii o sedinta, exista anumite produse de papetarie extrem de folositoare. In orice birou este nevoie de multe produse, de la pixuri si dosare, pana la tabla magnetica.

Daca vrei sa ai un birou curat si ordonat, trebuie sa iti achizitionezi produse de papetarie si birotice pentru organizare pe care le poti gasi la www.viamond.ro Acestea te vor ajuta sa fii productiv si sa iti indeplinesti saricnile zilnice! Iata care sunt cele mai bune pentru tine si afacerea ta!

Hartia pentru imprimanta

De cate ori nu ti s-a intamplat sa ai nevoie urgenta de cateva copii xerox si tocmai in acel moment sa ramai fara hartie la imprimanta? Indispensabila pentru orice companie, hartia este probabil cel mai folosit consumabil. Acest produs de papetarie este de neinlocuit intr-un birou, deoarece ne ajuta sa fim mai organizati si mai eficienti. Pentru a comunica mesajele importante, precum scrisori oficiale, facturi sau fise de instructiuni , hartia A4 este cel mai des folosit format, dovada fiind si faptul ca toate imprimantele sunt fabricate tinand cont de acestea.Notitele autoadezive

Denumite si post-it-uri, notitele autoadezive sunt printre cele mai des intalnite  produse de papetarie. Pornind de la cele mai simple, pana la cele colorate, notitele autoadezive iti sunt la indemana cand ai de notat rapid o informatie. Folosite atat in sali de curs, acasa sau la birou, aceste produse de papetarie transmit informatii esentiale, evitand omiterea sarcinilor sau pierderea datelor importante.

Instrumentele de scris pentru tabla magneticaCand urmeaza sa prezinti un proiect si sa iti expui ideile pe o tabla magnetica ai nevoie de instrumente de scris speciale. De aceea, acestea sunt accesorii de papetarie care nu trebuie sa lipseasca din biroul tau.

Instrumentul de scris: stiloul

Instrumentul de scris este o necesitate, dar poate deveni un accesoriu de papetarie. Folosirea unui stilou este un semn al stilului si al creativitatii. De asemenea, poate deveni si un cadou potrivit care sa se inscrie cu succes in categoria de cadouri business si il poti oferi tuturor celor cu care ai o legatura profesionala.

Plicuri din hartie

Aceste produse de papetarie sunt foarte des intalnite in mediul cotidian, fiind folosite pentru protejarea informatiilor, pentru a trimite in siguranta facturi, scrisori sau mandate. De asemenea, plicurile de hartie se intalnesc si in mediul de afaceri, fiind folosite pentru a sigila documente si acte. Pe piata exista o mare varietate de astfel de produse de papetarie si se dovedesc folositoare in orice context si nu vor disparea prea curand din viata noastra.
In activitatea zilnica de birou se regasesc si alte articole de papetarie, precum: bibliorafturile, agendele, caietele office, mapele pentru birou si altele. De aceea, verifica atent stocul si echipeaza-ti din timp biroul cu tot ce ai nevoie pentru a fi mereu organizat la birou. Pentru a beneficia de utilitatea produselor de papetarie, intra pe Viamond.ro si profita de reduceri, bonusuri si promotii de exceptie!