Dacă între pasiunile tale se numără și jocurile de noroc, atunci cu siguranță ai anumite preferințe atunci când accesezi un cazino online. Cu toate acestea, te-ai întrebat vreodată cine produce jocurile de slot? Fie că preferi shining crown free sau alte titluri de renume, fiecare dintre aceste jocuri are în spate un producător. Industria de gambling a evoluat mult în ultimii ani. Ca atare, unii producători s-au departajat datorită funcțiilor speciale implementate, a graficii sau efectelor sonore de top. Care sunt cei mai buni producători de sloturi online? Vom vedea în continuare!

Deoarece jocurile de noroc online există de aproape trei decenii, există mai multe companii care au fost implicate în acest domeniu încă din primele zile și, ca atare, au proiectat sute și sute de sloturi. Între cele mai celebre companii specializare în conceperea jocurilor de noroc online se numără NetEnt, Playtech, Real Time Gaming și Microgaming.

Așadar, dacă ești interesat să joci sloturi online, atunci este recomandat să alegi să pariezi doar la acele cazinouri online care au în portofoliul lor jocuri furnizate de acești producători, deoarece, procedând astfel, vei avea întotdeauna acces la exact tipul de joc de păcănele care te interesează, având în același timp anse de reale de câștig.

Alege doar producătorii de top

Atunci când alegi un joc, dacă vrei cu adevărat să câștigi, atunci vei alege acele jocuri care oferă caracteristici unice și bonusuri speciale, indiferent că este vorba de sloturi clasice sau de jocuri video de cazino.Vei descoperi adesea că atunci când joci astfel de sloturi ai o mulțime de opțiuni în ceea ce privește costul real al fiecărei rotiri, deoarece ele vor fi concepute ca sloturi cu mai multe denumiri, permițându-ți să pui în joc o valoare a monedei și niveluri de miză pe care ți le poți permite.

Un alt lucru pe care merită să îl cunoști despre aceste tipuri de sloturi este că multe dintre ele vin cu procente de plată foarte mari, așa că, dacă alegi să pariezi la jocurile cu procente de plată mai mari decât media, atunci poți să fii sigur că în timp vei obțineți mai multe combinații câștigătoare decât te-ai aștepta.

Sloturi online avansate din punct de vedere tehnic

Cele mai distractive și, unii jucători de sloturi ar spune că cele mai interesante, sesiuni de joc de sloturi pe care le vei avea la dispoziție online sunt sloturile video, iar aceste jocuri sunt cele care folosesc role video, spre deosebire de cele cu rolele clasice.Cel mai des întâlnit tip de joc de sloturi video are, de obicei, cinci role, însă ai putea da peste unele dintre cele mult mai apropiate care îți vor oferi șase sau chiar șapte role.

Atunci când joci un slot video vei avea parte de efectele sonore mult mai avansate, la fel ca și grafica și animațiile de ultimă generație, o multitudine de diferite jocuri bonus și caracteristici speciale precul multiplicatori.

Dacă ești în căutarea de păcănele care să-ți ofere cele mai mari șanse de a câștiga sume foarte mari de bani, dar și multă  distracție, atunci ia în considerare sloturile cu jackpoturi progresive.

Concluzie

După cum poți vedea, există o mulțime de jocuri de slot pe care le vei găsi în oferta cazinourilor online.

Dacă alegi un cazino licențiat, de încredere, atunci vei avea parte de un număr impresionant de opțiuni din care să poți să alegi, fără a te supune riscului de fraudă. Verifică portofoliul cazinoului, iar dacă în ofera acestora întâlnești titluri furnizare de producători precum NetEnt, Playtech și chiar Microgaming, atunci poți să fii sigur că ai ajuns unde trebuie.

Asigură-te că alegi sloturile care oferă cele mai mari procente de plată, deoarece în acest fel ar trebui să ai parte de mai mult timp de joc și multe șanse de a câștiga premii în bani reali!