Vacantele cu familia sau grupul de prieteni sunt cele mai reusite, mai ales daca alegeti o locatie superba pentru a petrece impreuna sarbatorile de iarna. In cazul in care deja ai inceput sa organizezi sejurul la munte, atunci unul dintre cele mai importante detalii pe care trebuie sa le pui la punct este transportul persoanelor. Pentru a avea confort, siguranta si spatiu generos, cea mai buna alegere este solutia oferita de companiile de inchirieri microbuze. O masina cu 8+1 locuri nu numai ca va asigura pasagerilor tot confortul de care au nevoie, dar va fi si cea mai economica varianta din punct de vedere al consumului de carburant, scazand simtitor cheltuielile totale ale transportului.

 

Modele performante

Cele mai performante modele ale clasei de vehicule cu 8+1 locuri sunt Volkswagen Transporter si Mercedes Vito, modele ce pot fi regasite si in oferta de inchirieri microbuze a FocusRent din Bucuresti, Otopeni si Cluj. 

Microbuzul de la Volkswagen ofera sisteme de ultima generatie proiectate pentru imbunatatirea sigurantei si confortului pasagerilor: sistemul side assist, sistemul perfectionat de Control Electronic al Stabilitatii (ESP), sistemul de LED-uri integrat in oglinzile laterale si senzori si avertizari pentru presiunea in pneuri (RKA). Luand in considerare ca aceste dotari sunt optionale, vei fi sigur ca te vei putea bucura de ele numai daca alegi oferta de inchirieri microbuze a FocusRent.

 La randul sau, Mercedes Vito este disponibil in pachetul de servicii de inchirieri microbuze de la FocusRent cu dotari si sisteme care vor spori confortul si siguranta pasagerilor. Cele mai importante astfel de sisteme sunt Asistentul de stabilizare la curenti laterali, Asistentul pentru pornirea in rampa, Asistentul pentru mentinerea atentiei si sistemul de monitorizare a presiunii din pneuri. Mai mult decat atat, Mercedes Vito are o capacitate de incarcare de 1369 kg, fiind cea mai mare sarcina utila din clasa de microbuze pentru pasageri. Design-ul exterior atragator, luxul si confortul (scaune cu spatare, cotiere si tetiere ajustabile) ce caracterizeaza acest model auto de la Mercedes sunt avantaje in plus pentru a alege aceasta varianta din oferta de inchirieri microbuze.

 

Pachete de servicii avantajoase

Dat fiind faptul ca ne orientam dupa eficienta in fiecare activitate pe care o intreprindem, o buna oferta de inchirieri microbuze ar trebui sa aiba, in primul rand, un proces rapid de rezervare si livrare. In acest sens, firma pe care o alegi va trebui sa iti poata rezerva masina simplu si rapid, iar livrarea va trebui dureze maximum 3 ore, indiferent de adresa pe care o alegi. Pe langa aceste lucruri, iata ce ar mai trebui sa includa o oferta profesionista de inchirieri microbuze:

– preturile afisate pe site ar trebui sa cuprinda toate taxele si asigurarile auto necesare – RCA, full Casco, rovinieta – ca tu sa nu ai neplacuta surpriza de a scoate din buzunar o suma mai mare decat cea anticipata;

– microbuzul sa fie livrat cu plinul facut si inlocuit rapid (maximum 5 ore) si gratuit in caz de avarie;

– call center-ul companiei de inchirieri microbuze sa fie disponibil 24/7 pentru rezervari si asistenta;

– sa nu fie impusa nicio limita de kilometri, iar daca vrei sa treci granita iti vor fi puse la dispozitie si polite de asigurare valabile in spatiul european;

– la cerere, microbuzul inchiriat sa poata fi insotit si de sofer pentru ca tu si familia, prietenii sau colegii de serviciu sa va puteti relaxa pe toata durata calatoriei;

– garantia ca toate vehiculele puse la dispozitie prin serviciul de inchirieri microbuze sunt mai noi de 5 ani si sunt supuse unor inspectii tehnice riguroase inainte de a-ti fi predate, tocmai pentru ca siguranta este cel mai important aspect al oricarei calatorii.

 

Toate aceste beneficii si multe altele se regasesc in oferta de inchirieri microbuze de la FocusRent, asadar daca organizezi o iesire la munte in aceasta iarna, asigura-te ca alegi cel mai performant pachet de servicii de pe piata!