Istoria arata ca persoanele cu o perspectiva optimista asupra vietii sunt, de obicei, oameni de succes.

Iata cateva sfaturi care te pot ajuta in acest sens, prin eliberarea mentalitatii negative si atragerea gandurilor pozitive.

 

  1. Exprima-ti recunostinta

Una din cele mai simple modalitati de a-ti creste pozitivitatea, este cea de a-ti exprima recunostinta. Fiind recunoscator pentru ceea ce ai in prezent, automat vei elimina orice gand negativ care ar putea sa te exploateze. Recunostinta te pune automat in legatura cu sentimentul de iubire. Acolo unde se afla iubire, frica si toate celalalte sentimente negative nu au loc. Incearca sa iti incepi fiecare zi gandindu-te la lucrurile din viata ta pentru care esti recunoscator. In acest fel vei obtine automat o stare pozitiva care poate dura pe parcursul intregii zile.

   1. Daruieste

De multe ori, sentimentele negative pot rezulta din faptul ca te concentrezi prea mult pe aspectele negative ale vietii tale. Poti schimba automat acest sentiment daruind neconditionat altora. Impartaseste-ti abilitatile cu oamenii din jurul tau. Daca cineva are nevoie de un sfat, incearca sa il ajuti. Nu ezita sa faci lucruri de acest gen si nu te indoi de valoarea ta. Chiar si cele mai mici gesturi si ganduri comune pot provoca o schimbare masiva in perspectiva altui individ.

 

  1. Controleaza-ti respiratia

Se spune ca persoanele care au capacitatea de a-si controla respiratia, au capacitatea de a-si controla si viata. In multe cazuri, aceasta afirmatie este foarte adevarata. Gandeste-te la un moment in care ti-ai pierdut controlul. Ce s-a intamplat in acel moment cu respiratia ta? In momentele de furie respiratia devine scurta si rapida. Daca iti vei controla respiratia, iti vei putea controla si emotiile negative. 

  1. Vizualizeaza succesul

Capacitatea de a vizualiza sau chiar de a-ti imagina ceva, poate fi un instrument puternic de a deveni mai pozitiv. Unii din cei mai mari oameni de succes ai lumii, printe care Oprah Winfrey, Will Smith, Tiger Woods și Arnold Schwarzenegger, sunt cunoscuti pentru puterea lor de vizualizare a succesului in scopul de a atrage ceea ce si-au dorit de-a lungul vietii.

 

  1. Mediteaza

Meditatia este una din cele mai eficiente cai prin care iti poti creste pozitivitatea. Practicarea meditatiei extinde constientizarea individuala si permite o legatura intre minte, trup si suflet. Prin meditatie poti invata sa te eliberezi de emotiile negative care incetinesc conectarea cu sinele tau superior.

Daca vei implementa si practica aceste tehnici, vei fi mai bine conectat la fluxul vietii si norocul iti va surade mai mult ca niciodata.