Operatorii online au în portofoliile lor tot mai multe versiuni loto la care jucătorii să poată să își încerce norocul. Unele dintre ele sunt mai populare ca altele, lucru care variază în funcție de mai multe caracteristici. Succesul poate să depindă de caracteristici, de cât de veche sau nouă este o loterie, la origini sau de când a fost introdusă publicului din România.

Există și alte criterii de care depinde popularitatea unei versiuni lotto, așa cum sunt potul de premiere și caracteristicile. Una dintre variantele care este foarte iubită de gamblerii din online-ul românesc este loteria Italia Win for Life, ea având un renume european greu de comparat.

În acest articol vom prezenta varianta lotto și câteva dintre principalele motive pentru care este atât de cunoscută și îndrăgită.

Cum se desfășoară evenimentele loteriei Win for Life, ce particularități are?

Despre Win for Life ar fi mai multe lucruri de știut, înainte de prezentarea particularităților pe care le are. Ea este o loterie italienească care a devenit de câțiva ani disponibilă și la noi în țară, cu ajutorul platformelor virtuale ale operatorilor licențiați.Spre deosebire de alte versiuni, Win for Life are o metodă de extragere mai aparte. Numerele sunt generate aleatoriu electronic, adică de un calculator ce are un soft special. Prin el se garantează că rezultatele sunt complet la întâmplare și că nu există situații neplăcute.

O particularitate pentru care este cunoscută varianta loto Win for Life este formatul său de 10/20. Comparativ cu majoritatea loteriilor din online, este foarte avantajos și dă posibilitatea unor șanse de câștig mărite. Chiar și așa, vorbim în continuare de o loterie, ceea ce înseamnă că nu există siguranțe.

Evenimentele pentru lotto Win for Life au loc zilnic, în intervalul 08:00-24:00, după fusul orar din România. Ele se desfășoară din oră în oră, ceea ce înseamnă că ai suficient timp pentru a te pregăti să plasezi un  nou bilet în aceeași zi. În cadrul unui eveniment au loc două extrageri:  • Cea principală – 10 numere din intervalul 1-20
  • Cea secundară – 1 număr din intervalul 1-20 (“Il Numerone”)

Un avantaj major pe care îl are Win for Life este faptul că evenimentele sale sunt transmise live. Asta înseamnă că pot să fie urmărite de pe desktop sau mobil, în funcție de disponibilitatea pe care o are operatorul. În acest fel, vei știi numerele extrase în timp real și vei avea parte de experiențe inedite, mai ales comparând cu o loterie care nu are această particularitate.

Indiferent de cazinoul unde joci sau de bugetul de care dispui, trebuie să joci responsabil și să îți alegi cu grijă selecțiile. Pentru a-ți mai crește din șansele de câștig poți să aplici câteva sisteme ori strategii, dar ține cont că ele nu aduc garanții!

De asemenea, pentru mai puține riscuri, ai putea lua în considerarea activarea unui pachet cu beneficii pentru lotto. Ai grijă la Termenii și Condițiile acestuia și vezi dacă Win for Life este o loterie pentru care este valabilă oferta.