Pe 25 noiembrie 2021, Academia de HR te invita la Curs Online: Interviul de Recrutare, Evaluarea si Selectia Candidatiloreveniment ce va avea loc online, intre 10:00-14:10.

Scopul cursului este sa ofere instrumente si solutii practice si testate de selectie eficienta a candidatilor de valoare pe o piata ultra-competitiva si sa contribuie la eficientizarea proceselor de recrutare in companiile participantilor – cu accent pe partea de Selectie: instrumente de evaluare candidati si interviul de recrutare!

Acest curs isi propune sa prezinte cursantilor perspective, instrumente si solutii avansate de eficientizare a proceselor de recrutare proprii astfel sa atraga talentele necesare, exact oamenii de care este nevoie. Acest curs este pentru tine daca:

  • Cauti continuu oamenii dar nu esti multumit de rezultate;
  • Ii vrei pe cei mai buni dar nu stii exact cum ii poti deosebi de restul;
  • Intelegi ca nu doar companiile aleg candidatii ci si candidatii aleg companiile si vrei sa transformi interviul intr-un instrument de marketing;
  • Vrei sa iti largesti paleta de instrumente si tehnici de selectie explorand directii si trenduri diferite;
  • Vrei sa vezi ce mai este nou in selectia de personal, ce fac altii, care solutii functioneaza;
  • Vrei sa iti instruiesti managerii operationali cu tehnicile corecte de selectie si intervievare a candidatilor.

Detaliile evenimentului

Cand

25 noiembrie 2021

Unde

Online

Academia de HR ajuta companiile sa obtina Performanta prin Oameni. Se bazeaza pe 20 de ani de experienta in recrutare, training si consultanta de Management si HR, insumand mii de candidati recrutati, mii de ore de training si sute de proiecte locale si internationale.

Academia de HR abordeaza toate problemele importante de HR și People Management si contribuie prin proiecte de recrutare, cursurile si serviciile la atragerea, pastrarea si dezvoltarea talentelor in companiile din Romania.