Ne întoarcem în timp cu 30 de ani, undeva în Italia, unde ia naștere un brand ce are un scop bine definit: să te ajute să realizezi baia pe care ai visat-o dintotdeauna!

Ne-am dezvoltat de la an de an, fiind, în momentul de față, un brand internațional ce deține un lanț de magazine online în mai multe țări din Europa.

Nu am exclus România, și, după multă muncă, suntem bucuroși să împărtășim cu voi momentul lansării: am deschis, iată, unul dintre cele mai apreciate magazine online italiene, dedicat exclusiv amenajării băii!

Este bine cunoscut faptul că baia reprezintă locul în care îți începi și închei fiecare zi, iar problemele și nevoile legate de design-ul acestui spațiu nu încetează să apară. Tocmai din acest motiv ne aflăm într-o continuă căutare de soluții armonioase, variate și de calitate, pe care să ți le oferim.Noi, cei de la KVstore, deținem o marcă proprie, denumită Kiamami Valentina, multe din produsele publicate pe site-ul nostru purtându-i sigla. Articolele Kiamami Valentina sunt atent concepute de către echipa noastră, păstrând standardele de calitate și fiind verificate sub orice aspect, la fiecare pas!

DE CE SĂ VIZITEZI AZI SITE-UL NOSTRU?

Pe kvstore.ro, te afli la un click distanță de a găsi orice ai nevoie pentru amenajarea unei băi complete, de la mobilier de baie și cabine de duș, până la căzi de baie, cădițe de duș, piese de schimb, sanitare, oglinzi și accesorii pentru baie, toate la prețuri accesibile.  

O să ai parte de: • Calitate – cea care ne ghidează întregul proces de producție, mobilierul și accesoriile fiind fabricate din materiale premium, atent selecționate.
 • Eleganță – Produsele noastre sunt proiectate special pentru a crea un ansamblu armonios și a adăuga un plus de finețe locuinței tale, fără prea mari eforturi.
 • Transport gratuit – în cazul în care o posibilă comandă îți face cu ochiul, vei beneficia de transport gratuit indiferent de valoarea acesteia! Noi, la KVstore, ne stabilim zilnic obiective, printre care se află și cel de a-ți livra marfa într-un timp scurt și în cele mai bune condiții.
 • Garanție prelungită – suntem așa de siguri de calitatea produselor noastre, încât am extins garanția acestora de la 24 de luni, la 36 de luni! 
 • Site user-friendly – ne-am gândit la VOI în realizarea site-ului nostru și ne-am dorit să vă punem la dispoziție o experiență online interactivă și un site ușor de folosit, cu o grafică modernă și atrăgătoare.

CE NE DIFERENȚIAZĂ?

 • nu suntem doar simpli oameni de vânzări – facem parte dintr-un lanț de aprovizionare complex și integrat, care începe încă de la proiectarea și producția de mobilier de baie. Astfel, deținem controlul calității, pornind chiar de la materiile prime.
 • gamă variată – găsești la noi toată gama de articole de care ai nevoie pentru amenajarea întregii băi.
 • materiale de calitate – marmură compozită, HPL, MDF înfoliat termic, alamă, zinc, aluminiu, ceramică, acril, sticlă tratată și securizată, lemn certificat FSC, toate prelucrate cu ajutorul ultimelor tehnologii în domeniu.
 • finisaje mate sau lucioase, în culori și texturi moderne – negru, antracit, gri deschis, cappuccino, verde olive, albastru deschis, alb decape’, nuc, stejar gri, stejar natur, stejar alb.
 • stil armonios – îți oferim o varietate de modele și stiluri, de la clasic la modern/contemporan, astfel încât este imposibil să nu găsești produse pe placul tău.
 • design italian – produsele special create pentru propriul brand, Kiamami Valentina, sunt fabricate ținând cont, întotdeauna, de ultimele trenduri internaționale în materie de amenajare a băii.
 • prețuri accesibile – încercăm să cuprindem o gamă largă de clienți, în așa fel încât să punem la dispoziție produse pentru toate buzunarele, fără, însă, a face compromisuri în materie de calitate.

CARE SUNT VALORILE ȘI MISIUNEA NOASTRĂ?

Seriozitate, Perseverență și Profesionalism

În 2021, site-ul nostru din Italia a obținut certificatul Karmametrix atestând, astfel, consumul redus de energie. Însă, nu ne-am oprit aici și anul acesta, 2022, am fost premiați cu sigiliul „TOP SERVICE”, pentru cea mai bună companie din Italia în domeniul amenajării băii.

Cu toate acestea, nu am privit aceste reușite ca pe niște realizări prestigioase, ci, mai degrabă, ca pe un punct de plecare pentru noi provocări, care ne vor permite sa ne dezvoltăm pe zi ce trece.

Atenție și Acuratețe

Vânzarea online de articole pentru baie continuă să reprezinte o mare provocare având în vedere fragilitatea produselor pe care ți le livrăm (cabine și cădițe de duș, oglinzi, mobilier și accesorii de baie etc.), însă acest lucru ne motivează să găsim zilnic soluții ca marfa să ajungă, în condiții optime și la calitatea promisă, direct la tine acasă.

Sustenabilitate pentru mediu

Utilizăm, cu atenție și recunoștință, ceea ce mediul înconjurător ne oferă, fără să denigrăm originea naturală a materiilor prime. Astfel, dispunem de:

 • logistică alimentată de energie solară
 • un întreg sortiment de mobilier certificat FSC
 • un ambalaj complet reciclabil (carton, folie cu bule, lemn, plastic)

grija noastră și atenția la cel mai mic detaliu având un singur scop :

 • satisfacția TA! – „motorul”  activității noastre și motivația de a deveni din ce în ce mai buni în tot ceea ce facem.

Cât despre misiunea noastră

ne aflăm într-o continuă căutare de soluții de calitate și design pentru a te ajuta să realizezi baia visurilor tale. Drept urmare, ne propunem să-ți oferim deja cunoscutul design italian, la cele mai înalte standarde europene!

Ne-am gândit și la un cadou de „bun găsit”, pe care ți-l dăruim cu drag. Vino să ne cunoaștem pe kvstore.ro, unde poți beneficia de 8% discount la prima comandă, chiar și la articolele deja reduse!

Folosește codul PORTAL8 și bucură-te de ofertă!