Wall-street.ro organizează, pe 21 și 22 septembrie, evenimentul ecomTEAM 2023 – Is your online shop ready to go global?, ediție ce se va concentra pe extinderea la nivel internațional a magazinelor online românești, dar și pe dezvoltarea cât mai accelerată a acestora la nivel local. Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Wijnand Jongen, sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov. Magazinele online sunt invitate să participe la Maratonul interviurilor video pentru a ne spune povestea lor, care se va transforma într-un articol publicat pe Wall-street.ro.

 ecomTEAM reprezintă un adevărat teambuilding al e-commerce-ului românesc. În ediția din acest an ne concentrăm atât pe tehnicile necesare pentru dezvoltarea magazinelor online la nivel local, cât și pentru extinderea lor la nivel internațional. Evenimentul aduce și în acest an Zona Expo dedicată soluțiilor pentru magazine online, cât și așteptata ecomPARTY, un moment de relaxare și voie bună pentru participanți.

Președintele și cofondatorul Ecommerce Europe, Wijnand Jongen sau Filip Susfal, Business Development Specialist Allegro, cel mai mare magazin online din Polonia, sunt printre speakerii de top confirmați la ediția din acest an, ce se va desfășura la Qosmo Hotel din Brașov. Peste 20 de speakeri sunt confirmați deja și lista va continua să fie actualizată cu noi nume în perioada următoare. Găsești lista completă AICI.

Maratonul interviurilor din e-commerce: de ce să participi cu magazinul tău online

Întotdeauna suntem în căutare de povești din e-commerce, lucru ce poate fi observat și în proiectele noastre precum ecomTEAM Stories, Faces of Romanian Ecommerce sau emisiunile ecomTEAM. De data aceasta, venim cu un nou format, respectiv o serie de interviuri video care vor fi susținute de magazinele online pe 21 și 22 septembrie chiar în cadrul evenimentului ecomTEAM, unde pregătim o zonă special amenajată pentru realizarea lor.Fiecare interviu video va fi integrat într-un articol ce va fi publicat pe Wall-street.ro după terminarea evenimentului. Avem deja o serie de magazine online care au răspuns provocărilor noastre, precum: Bicicletashop.ro, DeoMaxx.ro, Sugarcouture.net, Charger.ro, sau Marcoser.ro.

Te așteptăm și pe tine 21 și 22 septembrie la ecomTEAM pentru a ne spune povestea magazinului tău online. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii AICI și să ne scrii la armand.iliescu@wall-street.ro în care dintre cele două zile, 21 și 22 septembrie, preferi să susții interviul video.

Până pe 15 August ai ocazia de a beneficia de campania de reduceri early bird pe care o desfășurăm și care îți garantează, ca reprezentant al unui magazin online, interviul video și articolul publicat pe baza acestuia, alături de accesul la cele două zile de eveniment pentru tine și încă un partener de business, la doar 50 de euro. Găsește AICI lista de prețuri, pe categorii.

Evenimentul ecomTEAM este organizat cu susținerea FAN Courier ca Main Partner, Silver Partners Twispay, ING, HTTPOOL, Sameday, Gun Media, TBI Bank, Mokka, Invest HK, Cargus și MerchantPro, Sponsor Paysera.

 

Detaliile evenimentului

Cand

21 și 22 septembrie

Unde

Qosmo Hotel din Brașov