ecomTEAM este cel mai important eveniment regional de e-commerce, menit sa contribuie la cresterea comunitatii si a pietei de comert electronic. Evenimentul reuneste prezentari si panel-uri dinamice, ateliere practice si specializate, informatii relevante din studii in exclusivitate, activari si expozanti cu cele mai noi tehnologii aferente zonei omnichannel.  
Evenimentul anului in eCommerce se redefineste pentru a fi in ton cu noul model de a face business – mai deschis, mai interactiv, speakeri care vor oferi insights despre construirea unui business, esecuri, provocari si strategii pentru a reusi in afaceri. ecomTEAM introduce “eCom Stories”, un format in care tineri antreprenori si manageri vorbesc despre afacerile la care pun umerii, reusite si challenge-uri, participantii putand discuta cu acestia si, in pauzele de networking, sa schimbe idei si carti de vizita pentru potentiale parteneriate. Discutiile vor fi dinamice, rapide si punctuale.   Studiu exclusiv, revelator, demarat de Gemius In premiera la ecomTEAM, Gemius, unul dintre liderii pietei de studii si analize de piata, va raspunde unor intrebari precum: ce influenta reala are advertising-ul, sub diferitele sale aspecte, asupra cumparatorilor, dar si cat de mult influenteaza…influencerii decizia de achizitie. Alte intrebari la care va raspunde studiul sunt: la ce criterii se uita clientii cand decid sa achizitioneze, dar si de ce lasa produsele in cos, nefinalizand comanda; Gemius va prezenta si la ce se uita clientii la nivel vizual cand deschid pagina unui magazin online, dar si cand si cum prefera ei sa cumpere.

Detaliile evenimentului

Cand

31 martie-1 aprilie

Unde

Hotel Kronwell, Brașov

Unul dintre primii top speakeri este Rok Hrastnik, lider regional in zona de eCommerce, cu o bogata istorie in dezvoltarea si extinderea business-urilor de comert online in Europa. Din 2004 pana in 2011 a dezvoltat business-ul Studio Moderna introducandu-l cu succes pe 22 de piete europene, iar acum este CEO la Sensilab, unde a extins business-ul de la o singura piata la 23, inclusiv Romania. Rok te va ghida prin fazele cruciale ale extinderii interne si internationale ale unui business de eCommerce online, iti va oferi ponturi despre motoare de crestere si strategii de sustenabilitate.