Cei care isi pun in gand sa investeasca in imobiliare, fie chiar sa isi schimbe locatia de business, sa se extinda de ce nu, pot conta pe serviciile de la Gaminvest. Agentia in cauza este un nume de reper pe nisa de consultanta oferita antreprenorilor. Sustine mediul afacerilor cu o gama larga de servicii profesionale. 

Daca aveti in gand sa investiti in vile de vanzare Oradea ar fi bine sa urmariti tendinele pietei si sa intelegeti astfel care sunt perioadele optime sa incheiati astfel de tranzactii. Cei de la Gaminvest detaliaza despre acest subiect pentru doritori. In prezent, se pare ca cererea de achizitii de proprietati rezidentiale a scazut. 

Bilant pe piata de profil – ce arata cifrele 

Datele arata ca in orasele mari exista un numar mai scazut privind cererile de achiziiti imobiliare rezidentiale. Scaderea este de 15,5% in ultimul an. Concret, din 165 000 potentiali cumparatori, asa cum era estimata piata aceasta la finele primului trimestru in 2021, la final de trimestru in 2022 vorbim despre aproximativ 139 400 de potentiali cumparatori. Sa analizam putin si numarul de vanzari. Conform ANCPI a fost inregistrata o crestere in ceea ce priveste numarul de proprietati vandute la nivel national. Cresterea este de 5,3%, adica 170 300 de proprietati imobiliare vandute. Din acest total sunt 42 700 de unitati individuale, 161 800 de proprietati. Cresterea pe vanzari de unitati individuale este de 6,8%. 

Conform reprezentantilor Gaminvest, cu pagina oficiala Gaminvest.ro, sunt de avut in vedere si detaliile legate de finantare prin intermediul institutiilor financiare. Astfel, contributia bancilor si a creditorilor a fost in crestere. Potrivit BNR cresterea de 12,5% este mai mare fata de aceeasi perioada anul trecut. Pana in martie 2022 au fost acordate 103 miliarde de lei, spre deosebire de 91.5 miliarde de lei, din martie 2021. 

Sa tinem cont de asemenea de cresterile salariale. Conform INS au fost cresteri de 10,5%. Salariul mediu normal net s-a ridicat la 3.721 de lei. Iar in aceeasi perioada, anul trecut, vorbeam despre 3.365 de lei. Cand va hotarati sa investiti, Gaminvest este de mare ajutor 

Gaminvest s-a remarcat de ani buni ca fiind un jucator important pe piata de imobiliare, o agentie cu experienta in tranzactii imobiliare. Cu un vast portofoliu in acest sens si cu servicii conexe pe care le pune la dispozitia publicului, colaborand cu aceasta echipa veti putea solicita: asistenta pentru infiintare firma, servicii de contabilitate, consiliere juridica, de resurse umane, consultanta in afaceri. 

Companii, investitori sau antreprenori au fost ghidati de echipa Gaminvest pentru a face alegeri bune. Uneori oportunitatile unice trebuie semnalate de cineva, trebuie sa aveti pe cineva cunoscator din domeniu care sa va spuna cand este timpul sa faceti acel pas sau cand ar fi bine sa stati in expectativa.  Deciziile bune se iau cu profesionisti, asadar mizati pe Gaminvest! 

Contact: 

Adresa: str. Cuza Voda, nr. 28, ap 16, CP 410021, Oradea

Program de lucru: Luni – Vineri intre orele 09:00 – 17:00

0743 982 745

+4 0359 481 084.