Punem atat de mult pret pe aspectul fizic incat factori decisivi si transanti depind de acest lucru; decidem in cateva secunde daca o persoana merita atentia noastra, daca merita increderea noastra. Suntem axati pe frumusetea fizica poate mai mult ca oricand, dat fiind ca prin look-ul afisat reusim sau nu sa facem o buna impresie la prima vedere.

Un truc al femeilor este lenjeria modelatoare. Aceasta ar urma sa aplatizeze unele zone ale corpului si sa defineasca mai armonios linia siluetei. Nu orice tip de lenjerie modelatoare va avea efectul scontat. Clessidra spre exemplu dispune de varietate de tipuri de lenjerii modelatoare, inclusiv de corset modelator pentru rochii sau cele care pot fi purtate pe sub haine mulate. Nu sunt observate liniile cusaturilor, astfel de lenjerii fiind parte din gama second skin – asa se intelege ca se muleaza pe piele si nu creeaza disconfort, dar nici nu lasa la vedere linia sa.

Cum sunt alese astfel de piese de lenjerie

Intr-o oarecare masura nimic nu difera fata de alegerea clasica a lenjeriei obisnuite. Asadar, din punct de vedere al marimii, trebuie avut in vedere ce corespunde cu silueta fiecaruia – in cadrul paginii clessidra.ro exista si un tabel orientativ privind marimile. Lenjeria modelatoare nu trebuie aleasa cu un numar mai mica decat in mod obisnuit.

Tipologia acesteia va depinde de tinuta si de interesele fiecarei femei. Pentru cele care doresc sa accentueze talia, dar aceasta nu este plata si nici prea bine lucrata un chilot modelator cu talie inalta ar putea fi alegerea optima. Regasim la aceeasi sursa chilot compresiv cu talie inalta, corset postnatal cu chilot, printre altele.Astfel de produse au in vedere nevoia si confortul absolut al unor articole indispensabile pana la urma. Se regasesc aici chiar si cele care trec prin etapa maternitatii – sutien pentru alaptat, centuri postnatale sunt de asemenea disponibile aici.

Ce efecte are o lenjerie modelatoare

Vorbim nu doar despre efectul vizibil si de moment, ci si de cel pe termen lung. In functie de tipul de lenjerie aleasa aceasta poate ajuta la corectarea posturii, aplatizeaza, ridica bustul, creeaza efect termic asupra unor zone, astfel incat sa contribuie activ la slabit.

Detalii si oferte regasim la clessidra.ro.