Atinge Excelenta in Vanzarile Business to Business – acest training a ajuns la a 24-a editie

Vei afla, testa si apoi aplica strategii si tehnici care sa iti mareasca vanzarile cu cel putin 15%. Vei descoperi care sunt cele mai bune practici in vanzari si business development si iti vei face o autoevaluare care sa te ajute la imbunatatirea performantelor Vei pleca de la acest training cu un plan de actiune bine pus la punct, care odata pus in aplicare iti va aduce o rata mai buna de succes Vei face schimb de experienta cu oameni de vanzari din diferite domenii de activitate Vei avea acces la cele mai bune strategii de vanzare, prospectare si marketing, dar si la instrumente de lucru testate si aplicate cu succes pe piata din Romania

Cui se adreseaza acest training?

Este un training care se adreseaza tuturor celor care promoveaza produse sau servicii Business to Business
  • Antreprenorilor
  • Reprezentantilor de vanzari
  • Business Development Manager
  • Directori de Vanzari
Trainingul este practic si ofera participantilor o experienta unica de invatare. Tot ceea ce vei deprinde, cunoaste, invata este aplicabil 100% in orice companie si pentru orice domeniu de activitate din Romania si reprezinta rezultatul experientei practice a trainerilor nostri.

Cei care au participat la acest program si au pus in aplicare ceea ce au descoperit in cadrul lui au raportat cresteri ale vanzarilor de pana la 47%!

Fiecare participant va pleca cu un raspuns clar la orice situatie cu care se confrunta sau la orice intrebare are. In urma exemplelor, studiilor de caz, exercitiilor sau a instrumentelor cu care se lucreaza se vor descoperi tehnici si strategii aplicabile de catre oricine.

Detaliile evenimentului

Cand

17-18 Februarie 2020

Unde

Hotel Rin Central Bucuresti

Misiunea Traininguri Specializate Romania este aceea de a oferi solutii eficiente, practice si care sa aduca rezultate evidente companiilor romanesti care cred ca succesul este atins prin intermediul echipelor proprii. Realizam toate acestea prin intermediul cursurilor si al programelor de training pe care le livram, prin intermediul sesiunilor de coaching si de consultanta pe care le oferim managerilor companiei si membrilor echipelor, prin programe de team building unice in Romania.