Incepe sezonul rece cand interesul publicului este de a-si amenaja acasa confortul sporit pentru iarna ce vine. Sistemele de incalzire, ingrijirea gradinii sunt nevoi ce va aduc la magazinul Bricolaj Market. Aici veti gasi boilere, centrale, sisteme de incalzire in pardoseala precum si scule si unelte potrivite pentru curte si gradina.

Bricolaj Market, magazinul online ofertant

La Bricolaj Market veti gasi oferte de pret competitive pe piata de profil. In plus, multe dintre produsele disponibile aici pot fi achitate cu cardul, in rate. Iata o solutie de finantare pentru ca in final bugetul sa nu fie factorul de presiune ce va face sa compromiteti alegerea. Adica sa mergeti pe o varianta mai ieftina, doar pentru ca asta este ceea ce va permiteti la acel moment.

Sculele si uneltele regasite aici sunt recomandate si pentru cei care lucreaza la nivel de amator, fac mici proiecte do it yourself in casa si gospodarie. Pentru cei cu experienta in domeniu, exista versiuni profesionale si semiprofesionale. Pentru a alege corect nu ezitati sa cereti si consilierea. Un serviciu gratuit de care echipa Bricolaj Market este entuziasmata sa vi-l ofere.Motosape si motocultoare

In functie de suprafetele arabile veti alege echipamentele care pot lucra pamantul eficient si rapid. Consultanti lista de oferte din portofoliul Bricolaj Market. Veti gasi aici motosape, motocultoare, scule de mana, precum si sisteme de irigare sau masini de tuns, fierastraie si altele.

Diferentele intre produsele din aceeasi clasa se refera la capacitate, putere, mod de functionare, brand de asemenea. Fisa tehnica va fi relevanta, iar aceasta este detaliata pentru fiecare produs in parte in pagina bricolajmarket.ro.Pentru casa si gradina, echipamente de care aveti nevoie sunt la un click distanta

Intretinerea casei, a gradinii, cu putinul spatiu verde de care dispuneti impune sa cautati mereu personal calificat care sa realizeze lucrari diverse in functie de sezon? Puteti sa le faceti si pe cont propriu, atat timp cat dispuneti de echipamentele potrivite. Bricolaj Market, sub deviza Solutia casei tale, vine cu un portofoliu vast de produse in acest sens.

De asemenea, cand renovati sau construiti o casa, pentru aceasta puteti alege din acest  magazin online solutiile pentru incalzire, pentru ventilatie, solutii privind casa pasiva.

Comenzile pot fi plasate online, simplu sau telefonic. Orice achizitie vine insotita de garantie, asa cum este ea oferita de producator. In functie de promotiile active puteti beneficia si de transport gratuit.

Contact:

0738851885 / 0722515566 / 0721339889

0371395773