2web, companie din domeniul tech, anunta lansarea platfomei binnno.com, in urma unei investitii de 35.000 de euro, care isi propune sa formeze o comunitate alcatuita din companii si consultanti independenti cu scopul de a furniza expertiza, accelerand realizarea de proiecte inovatoare la nivel local si international.

Platforma binnno.com inspira actorii din piata de B2B sa adopte inovatia prin matching la nivel de provocari organizationale si sa gaseasca solutii prin oferirea de expertiza pentru anumite proiecte, vanzari online, inchiriere si vanzare de produse, servicii prin contul de business pe piata locala, globala si construirea unui brand international.

„Pornind de la statisticile privind faptul ca Romania ocupa ultimul loc in Uniunea Europeana la capitolul inovatie iar in majoritatea organizatiilor lipsesc seturile de abilitati in inovatie, am decis sa lansez o platforma care sa aiba rol de catalizator in aceasta piata. Astfel, am creat platforma binnno.com care rezolva in mod creativ hunting-ul de solutii si de expertiza, nevoia de transparenta in contextul de post-selling, incorporeaza feedback-ul clientilor si stabileste noi challenge-uri prin binnnoLab”, declara Andreea Avramescu, Co-Owner 2web Software & Services si binnno.com.

Cum functioneaza binnno.com

Binnno.com aduce un matching automat la nivelul companiilor si al consultantilor care le va permite un schimb mult mai rapid si eficient al expertizei, o platforma all-in-one pentru a inspira companiile sa adopte comportamente inovatoare, transformand managerii in liderii care vor atrage noi piete, vor proiecta modele inovatoare de business si vor dezvolta expertiza intr-un mod transparent.Abonamentele lunare pornesc de la 19 Euro dar exista si pachete FREE petru small businesses, start-ups si consultanti.

Cine se poate inscrie in platforma

Printre companiile deja inscrise in faza de testare si validare in platforma sunt partenerii 2web ce acopera servicii de VR/AR, AI.  Dupa beta release, platforma binnno.com vrea cel putin 300 de companii si consultanti la nivel national si international sa se alature comunitatii.

Platforma provoaca mentalitatea traditionala si ofera un cadru propice de exploatare a inovatiei pentru a genera awareness si vanzari pe piete globale pentru companiile ce posteaza produse sau servicii din nisa high-tech: AI, VR/AR, Robotics, Blockchain, 3d Printing. Consultantii inregistrati ca si companie de servicii sau in regim freelance pot fi din cadrul inovatiei organizationale, zona tehnica sau de business.„Binnno.com isi propune sa aduca impreuna nex-gen leaders, solutii inovatoare pentru rezolvarea unor challenge-uri specifice organizatiilor si sa ajute companiile cu potential global. Ne dorim sa oferim in comunitate solutii smart, automate si eficiente, sa comunicam transparent investitiile pentru aceasta directie si sa oferim posibilitatea companiilor de a obtine venituri suplimentare gestionand un micro marketplace”, adauga Andreea Avramescu, Co-Owner 2web Software & Services si binnno.com.

Companiile pot utiliza binnno.com pentru a-si extinde afacerea la nivel global si sa genereze noi venituri prin pietele noi acoperite. Unul dintre avantajele crearii unui cont pe platforma va fi postarea provocarilor business-ului si gasirea de matching automat pentru rezolvarea lor dar si extinderea echipei cu expertiza inovatoare, tehnica si de business si restartarea de noi oportunitati de colaborare.

Binnno.com vrea sa isi extinda reteaua de parteneri si sa atraga pana la 500 000 euro o noua runda de investitii careia sa ii permita o alta dezvoltare tehnica. 2web, dezvoltatorul platformei de inovatie, se afla printre companiile castigatoare a unei burse de accelerare obtinuta in cadrul Draper University din Silicon Valley iar binnno.com, platforma pentru companiile cu potential global, va fi prezentata drept o solutie cheie. In viitor, fondatoarea binnno.com vizeaza inclusiv o aplicatie pentru o investitie de tip EIC- Woman In Tech.

Detalii pe https://binnno.com.