Cum era de așteptat a venit și iarna. Mult frig, zăpadă, alunecuș…. Pe o vreme ca asta aproape că te simți ca Grinch, te identifici cu el. Și cum nu ai chef să ieși din casă, te pregătești de noi misiuni în Counter Strike sau NFS. Având în vedere că foamea a pus stăpânire pe tine, trebuie să te gândești la o soluție salvatoare. Deschizi frigiderul și observi că e cam gol. Ce e de făcut mai ales dacă nu ai chef să ieși pe o vreme ca asta? Un serviciu de pizza delivery te-ar putea scoate astfel din încurcătură.

Comandă pizza și potolește-ți foamea!

Dacă nu ai timp sau chef de gătit, nu-i nimic. Cei de la Speed Pizza îți oferă livrări rapide de pizza în București. Meniul conține 3 dimensiuni de pizza mică 24 cm/300 grame, pizza medie 30 cm/450 grame, respectiv pizza mare 40 cm/650 grame.

Pizza poate avea blat subțire sau gros – în funcție de preferințele tale. Crocantă și savuroasă, cu o varietate de ingrediente proaspete, pizza de la Speed Pizza este absolut delicioasă. De altfel, aici poți găsi o multitudine de combinații și de sortimente așadar pofta ta poate fi „îmblânzită”, indiferent de gustul tău. Vrei sos picant sau dulce? Blat pufos sau subțire? Pe speedpizza.ro găsești combinația perfectă pentru tine. Comandă pizza ta preferată și potolește-ți foamea!Iată un top cu cele mai apreciate tipuri de pizza:

Pizza Speed

Mozzarella, salam chorizo, șuncă, bacon, ciuperci, ardei gras, sos de roșii – toate așezate din abundență pe blat sunt combinația perfectă pentru cei în căutare de experiențe bogate și savuroase.Pizza Polo

Mozzarella, piept de pui (ingredient/din produs decongelat), ciuperci, porumb, măsline, sos de roșii. Acest sortiment este ideal pentru cei care nu pot renunța la pui.

Pizza Quatro Stagioni

O alegere clasică la care mulți nu vor renunța. Și nici nu e de condamnat având în vedere combinația irezistibilă de ingrediente: mozzarella, șuncă, ciuperci, măsline, salam chorizo, sos de roșii.

Pizza Carnivora

Pieptul de pui, ciupercile, baconul, salamul chorizo, șunca și sosul de roșii sunt ingredientele care conferă savoare acestui sortiment de pizza.

Pizza Bianca

Combinația de mozzarella, piept de pui, ciuperci, gorgonzola, smântână, sos de roșii este ideală pentru cei care doresc să încerce un mix nou, cu o aromă unică.

Prosciutto e Funghi

Pizza Prosciutto e Funghi este ideală pentru cei care preferă doar câteva ingrediente – pizza asezonată cu ciuperci,mozzarella, șuncă, ciuperci, sos de roșii.

Meniu pentru vegetarieni

Dacă ești vegan, poți opta pentru sortimente de pizza fără carne. Astfel, poți opta pentru:

Pizza Atlantic

Mixul de mozzarella, ton, ceapă, lămâie și sos de roșii oferă un gust unic, plin de savoare.

Pizza Quatro Formaggi

O altă variantă excelentă pentru vegani este pizza Quatro Formaggi. Mozzarella, parmezanul, gorgonzola, cașcavalul și sosul de roșii.

Pizza Margherita

Combinația simplă de mozzarella cu sos de roșii oferă o savoare unică acestui sortiment de pizza.

Pizza Vegetariană

Pentru cei care adoră legumele pizza vegetariană se dovedește a fi o alegere excelentă. Mixul de ingrediente – mozzarella, porumb, ardei gras, vinete, măsline, ceapă, dovlecei, ciuperci, sos de roșii.