TeCOMM este evenimentul premium din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce. In fiecare an, suntem alaturi de tine si pregatim evenimentul complex dedicat proprietarilor de magazine online si profesionistilor in eCommerce. Scopul  nostru este sa aducem in fata proprietarilor de magazine online cele mai bune practici, sa ajutam si sa crestem industria eCommerce. Evenimentul se adreseaza celor care doresc sa fie la curent cu schimbarile din eCommerce, sa creasca vanzarile si sa consolideze brandul oferind valoare clientilor.

Tematica noii editii TeCOMM Bucuresti este Haute Couture your eCommerce business si propune o abordare dincolo de banal cu accent pe atentie la detalii, experiente de cumparare adaptate consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformei de eCommerce sau echilibrul intre asteptari si rezultat. Peste 40 de lideri in industrie prezinta an de an noutatile si trendurile in domeniu, iar noua editie TeCOMM iti aduce valoarea adaugata pe care o cautai in dezvoltarea afacerii tale.Detaliile evenimentului

Cand

7-8 martie 2018

Unde

Radisson Blu Hotel*****Oportunitatea unica pe care TeCOMM o aduce anul acesta in 8 martie la Bucuresti este Ecommerce Conversion Masterclass, 4 ore de continut intensiv sustinut de vocea conversiilor online din America: Tim Ash.

✔ Top 10 experti in marketing online
✔ Keynote speaker la nivel international
✔ Autorul bestsellerului „Landing Page Optimization”
✔ Clienti: Canon, Nestle, Google, Facebook sau Yahoo!
✔ CEO SiteTuners