Leadership-ul feminin implica o viziune axata pe emotie, colaborare, fermintate, valori si principii autentice. Avem atat de multe exemple in jurul nostru care ne demonstreaza ca inainte de a fi un manager bun, esti partenerul de business al celor cu care construiesti. Respectul, autenticitatea, asumarea rolului si recunoasterea meritelor sunt doar cateva dintre atributele femeilor pe care The Woman Leadership Conference alege sa le puna in lumina an de an.

Cea de-a opta editie The Woman are loc pe 28 martie la Wonderland Resort si pune accent pe liderii implicati in comunitate care militeaza pentru valorile in care cred. Inscrierile continua pe site-ul oficial al evenimentului http://www.thewoman.ro/conference

 

“Leadership with grace” – despre eleganta si eficienta in viata si business cu Ioana EnacheIoana Enache, General Manager Amway Romania, Bulgaria si Grecia, confirma prezenta in cadrul The Woman Leadership Conference. De-a lungul celor 27 de ani de experienta, Ioana si-a definit stilul de leadership, pentru a avea impact si eficienta in raport cu echipa si partenerii sai, pastrandu-si insa autenticitatea si ramanand fidela valorilor personale. Crede in nevoia fiecaruia de a decide, de a fi responsabilizat, de a deveni un model pentru tot ce deriva din proiectele de care se ocupa si aceasta abordare i-a adus numeroase satisfactii si a ajutat-o sa defineasca #leadershipwithgrace.

Ioana Enache, Amway - speaker The Woman Leadership Conference

Crede ca “leadership with grace” se regaseste in modalitatea ei de a construi business si relatii in fiecare zi, iar despre Amway spune ca este o companie cu valori autentice, care a adus valoare in viata numerosilor sai parteneri. 

Alina Dumitru – despre nobila misiune de a imbunatati calitatea vietii

”Leading from the Heart” este stilul de leadership pe Alina Dumitru l-a adoptat in calitate de Manager General Zepter Romania. Pe parcursul carierei sale, Alina s-a dedicat educatiei, fiind profesor de limba engleza, iar mai apoi a activat in aviatia comerciala si cea privata.

„Intreaga filosofie Zepter este despre oameni, motiv pentru care sunt aproape de ei si incerc sa educ prin puterea exemplului. M-am inconjurat de o echipa experimentata, responsabila, cu ajutorul careia facem lucruri minunate. Astfel am inteles ca It is about living the story, not telling the story” declara Alina.

Alina Dumitru, Zepter - speaker The Woman Leadership Conference

Gala premiilor The Woman, prilej de recunoastere a meritelor

Recunoasterea meritelor femeilor implicate in comunitate a fost intotdeauna una dintre valorile The Woman. An de an, comunitatea s-a bucurat de prezente nationale si internationale, femei care si-au asumat roluri de management, care au inteles ca prin implicarea proprie pot schimba mentalitati, dezvolta oameni si sustine eforturile celor din jur.

The Woman premiaza femeile remarcabile care si-au asumat riscuri, au depasit limite si care au avut un impact pozitiv in comunitatea din care fac parte, reusind sa inspire si sa educe prin multa pasiune si dedicare.

Gala Premiilor The Woman

Acestea sunt aliate cu misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta si a inspira femeile in fiecare etapa a carierei lor. Categoriile premiate anul acesta sunt Lifetime Career Award, Game Changer Award, Education Award, Millennial Leader Award, Difference Maker Award.

In 28 martie, alaturi de Ioana Enache si Alina Dumitru, in fata comunitatii The Woman vin si Nevin Colak, Vicepresedintele Turkish Airlines Inc. cu 10.000 de insotitori de zbor in echipa, Christina Van Loo, de 7 ori campioana nationala la acro-gimnastica in USA, desemnata Atletul Decadei in 1980 si Atletul Olimpic al Anului in 1988, Irina Rimes, cantareata si compozitoare cu o ascensiune uimitoare in ultimii 3 ani de cariera, si Dite Dinesz, jurnalista din spatele proiectului “Izolati in Romania”.

 

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care sustin leadershipul feminin sunt: Dentocalm, CUPA, ECCO, Turkish Airlines, Magic FM, ClujHub, Ciao Bella, Silicon Forrest, Nashi, PMA Invest, Mediadome, Zelist.

 

 Contact:

Alexandra Hurducas 

PM The Woman Leadership Conference |  0742 802 768