Pentru unii dintre noi, a calatori reprezinta un stil de viata. Cu siguranta, calatoriile sunt experiente pentru trup, minte si suflet. Ca atare, din planurile unei persoane pasionate de turism nu pot lipsi calatoriile. Si cum 2018 se apropie de final, iar urmatorul an pentru care ai noi rezolutii si asteptari sta sa inceapa, e timpul sa te gandesti inclusiv unde vei calatori in 2019. Nu intamplator, agentiile de turism au lansat deja programul Early Booking sau First Minute.

 

Noi iti sugeram de profiti de ocazia ca cel mai mare touroperator de la noi din tara, Christian Tour, a afisat deja pe paginile site-ului sau primele vacante reduse pentru anul viitor! Reducerile pot ajunge chiar si pana la 50%, in functie de perioada sejurului, de destinatie si mai ales in functie de cat de repede te grabesti sa faci rezervarea, pentru a beneficia de preturile speciale si regimul preferential de achitare a pachetului achizitionat (plata in rate, oferte valabile in limita locurilor disponibile).

 Asadar, in cazul in care esti in cautarea unei vacante reduse pentru anul 2019, iata cateva recomandari de oferte pe care nu ar trebui sa le ratezi:

 

Vacante reduse Creta, Grecia … 40% REDUCEREPerioada sejur: 04.05.2019 – 11.05.2019. Pret sejur/persoana: 149 Euro + taxe 95 Euro. Pretul final include:

– bilete de avion dus-intors, cursa charter Bucuresti;

– transfer aeroport-hotel si retur;

– 7 nopti de cazare (room only, Maistrali Apartments);

– asistenta turistica pe perioada sejurului.*

 

 

Vacante reduse Hurghada, Egipt … 37% REDUCERE

Perioada sejur: 24.05.2019 – 31.05.2019. Pret sejur/persoana: 335 Euro + taxe 95 Euro. Pretul final include:

– bilete de avion dus-intors, cursa charter Iasi;

– transfer aeroport-hotel si retur;

– 7 nopti de cazare in regim all inclusive, Hotel King Tut Resort (4 stele);

– asistenta turistica pe perioada sejurului.*

 

Vacante reduse Bodrum, Turcia … 26% REDUCERE

Perioada sejur: 24.09.2019 – 01.10.2019. Pret sejur/persoana: 328 Euro + taxe 95 Euro. Pretul final include:

– bilete de avion dus-intors, cursa charter Bucuresti;

– transfer aeroport-hotel si retur;

– 7 nopti de cazare in regim all inclusive, Woxxie Hotel (4 stele);

– asistenta turistica pe perioada sejurului.*

 

Toate ofertele prezentate mai sus sunt orientative, turistii putand opta pentru numeroase alte variante in functie de buget si preferinte. Pentru a rezerva unul dintre pachetele de vacante reduse de pe site-ul Christian Tour, poti face acest lucru fie online, fie apeland un consultant turistic la numarul de telefon 021 9247. Tunisia, Bulgaria sau Spania sunt doar alte cateva destinatii in care poti calatori cu bani putini in anul 2019, alegand una dintre ofertele de vacante reduse create special pentru tine de Christian Tour.

 

* Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii destinatiei si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic, precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.