Domeniul rent a car a devenit tot mai popular in ultima vreme. Nu doar pentru antreprenori, ci si pentru consumatori casnici, acest tip de serviciu este foarte popular. Desigur, nu toate agentiile pot oferi beneficii similare, de aceea, ar fi bine de punctat despre cele de la RINO Rent a Car.  

Iata 3 moduri neasteptate pentru care ai nevoie de serviciile de inchirieri auto aeroport Cluj, de la RINO Rent a Car: 

Solutie la indemana in cazul unor urgente  

In orice business trip se pot intampla urgente, fie ca ele sunt despre activitatea desfasurata sau despre planul personal. In astfel de momente, conteaza foarte mult viteza de reactie si efectiv timpul pentru a rezolva situatia. In mod evident, este mai la indemana sa iei masina si sa pleci efectiv unde este nevoie, decat sa astepti si sa depinzi de programul altora pana cand poti ajunge la o destinatie.  

Chiar daca pleci cu premisa: “mie nu are cum sa mi se intample” urgente pot aparea oricand, astfel incat sa fie necesar sa ajungi in alta localitate decat ce stiai initial ca este in business trip plan, ca este urgent sa revii acasa etc.  Logistica bine pusa la punct pentru tot business trip-ul tau  

In orice business trip, planurile pot fi usor schimbate, in functie de alti factori – trafic, disponibilitatea unor antreprenori, din cauza unor probleme etc. Este bine de avut in vedere o oarecare flexibilitate. Cand ai o masina inchiriata disponibila totul merge ca pe roate. Cel putin oferta de rent a car de la RINO Rent a Car prevede termeni flexibili atat in ceea ce priveste predarea, cat si in ceea ce priveste preluarea.  

Ce faci daca nu ai alta cursa aeriana decat una nocturna? Serviciile de rent a car de la agentia mentionata iti sunt disponibile non stop. Bine de stiut de asemenea este ca masinile sunt foarte bine verificate, arata si functioneaza impecabil. De asemenea, daca apare si cazul unei masuri extreme, de anulare a deplasarii, poti anula rezervarea, gratuit.  

Vizite de afaceri inopinate  

Cand oportunitatile se ivesc, ar fi bine sa profitam de ele. Asadar, daca exista momente cand un partener de afacere solicita o intrevedere, nu amana. Va putea fi o dovada de profesionalism faptul ca accepti fara rezerve. Ai masina inchiriata de la RINO Rent a Car la dispozitie si de deplasare nu se pune problema. In plus, de la aceasta agentie de rent a cat atat preluarea, cat si predarea pot avea loc din orice locatie din oras sau de la aeroport. Pentru aceasta ultima varianta mentionata, nu se percepe vreo taxa.  In ceea ce priveste preturile practicate, RINO Rent A Car are oferte. Se remarca ofertele sale competitive, mai ales ca accepta si inchirierile pe termen lung. Pentru cei interesati sa rezerve, pot face acest lucru si din pagina oficiala, rino-rent-a-car.ro.  

Contact: 

+40 747 725 134 | +40 744 673 954   

contact[@]rino-rent-a-car.ro 

Sursa foto: rino-rent-a-car.ro