Societatea se afla intr-o continua transformare, asa ca tehnicile s-au schimbat pentru a tine pasul cu tehnologia moderna. Daca vrei sa beneficiezi de servicii juridice flexibile, cea mai buna varianta este sa apelezi la o casa de avocatura care functioneaza dupa principiul New Law.

Acest concept este nou in Romania si este practicat de NZA (Nicolae, Zorin si Asociatii), prima casa de avocatura care a decis sa iasa din sfera practicii traditionale. NZA pune in aplicare stiintele juridice, oferind cele mai noi solutii create conform schimbarilor in orice mediu de afaceri.

In relatiile cu clientii, tehnica moderna de practica a principiului New Law este foarte eficienta, deoarece avocatii comunica usor si pe intelesul oricarei persoane, chiar daca aceasta nu are cunostinte juridice. Daca esti managerul unei companii, te vei confrunta cu probleme juridice si este necesar sa le intelegi pentru a aplica cele mai eficiente solutii. Asadar, pentru a te bucura de siguranta ca totul functioneaza bine, ai nevoie de o casa de avocatura profesionista care se va asigura ca toate obiectivele tale sunt indeplinite in cel mai scurt timp.

In randurile de mai jos, iti prezentam 3 servicii importante oferite de o casa de avocatura care practica conceptul New Law:Onorarii flexibile

In comparatie cu specialistii clasici, avocatii de la casa de avocatura NZA le ofera clientilor din mediul de afaceri avantajul de a plati doar pentru solutiile primite. Nu va mai trebui sa te stresezi cu cheltuieli suplimentare precum deplasarile, statul la cozi sau copierea unor documente.

O casa de avocatura care isi ghideaza activitatea dupa principiul New Law elimina aceste facturari inutile si transforma serviciile traditionale in beneficii. Daca vei colabora cu NZA, trebuie sa stii ca facturile se emit conform unui program orar si se vor stabili in timpul discutiilor pe care le vei purta cu avocatii cu privire la volumul de munca per obiectiv. Orice modificare a facturilor va fi efectuata doar dupa ce clientul ia la cunostinta. De asemenea, clientii beneficiaza de posibilitatea de a folosi o metoda moderna de plata pentru serviciile prestate de aceasta casa de avocatura, cum ar fi achitarea acestora inclusiv in criptomonede.Solutii eficiente si rapide

Scopul oricarui avocat este sa atinga obiectivele clientului sau, iar dorinta principala a casei de avocatura New Law este sa solutioneze problemele intr-un mod rapid si eficient, folosindu-se de tehnologia moderna.

Comunicare eficienta intre clienti si avocati

Principiul New Law presupune o corespondenta usoara intre avocati si clienti, fara sa existe ambiguitati. In comparatie cu specialistii de la o casa de avocatura traditionala, avocatii New Law se asigura ca orice client, indiferent ca are sau nu cunostinte juridice, intelege termenii din acest domeniu. Informarea clientului va fi intotdeauna importanta, fie ca vorbim despre un eventual litigiu sau alta problena de consultanta.

Daca si tu ai nevoie de o casa de avocatura moderna care se ghideaza dupa principiul New Law, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de NZA si te vei bucura de consultanta specializata in diverse ramuri ale dreptului, cum ar fi Dreptul Administrativ, Fiscal sau Comercial.