Craciunul se apropie! Ai putea spune acest lucru inca din primele zile de toamna – mai ales daca te gandesti la faptul ca trebuie sa cumperi cadouri de Craciun familiei si anumitor prieteni. Mai exact, ai nevoie de timp berechet pentru a face cumparaturile necesare.

Totusi, cand vine vorba de daruri, ai putea apela la bine cunoscutele cosuri cadou de Craciun. Acestea te pot ajuta sa economisesti destul de mult timp si, totodata, sa cumperi un cadou care nu va ajunge sa fie uitat printr-un sertar.

Asadar, iata patru dintre lucrurile pe care le poti include in astfel de cosuri cadou pentru a impresiona!

Cafeaua de dimineata!In ziua de azi, aproximativ un miliard de oameni consuma cafea zilnic. Astfel, este probabil ca anumiti membri ai familiei tale sau unii prieteni sa faca la fel. Ei bine, tocmai acesta este motivul pentru care ar trebui sa incluzi un pachet de cafea premium in acele cosuri cadou Craciun pe care le vei pregati.

Desigur, nu trebuie sa recurgi la brand-uri comune – sau la vreun brand, de fapt. Pentru a impresiona cu adevarat, poti include un pachet personalizat de cafea cu diverse arome (praline, ciocolata, vanilie si asa mai departe). Astfel, poti satisface mai multe placeri cu un singur produs!

Sanatatea unui pahar de vin pe zi!Dupa cum bine stii, consumul unui pahar de vin in mod regulat – nu chiar in fiecare zi – este benefic corpului uman. Apoi, pe de cealalta parte, Romania are vinuri foarte bune, asadar ai o selectie impresionanta din care poti alege. Astfel, unei perechi de cosuri cadou Craciun traditionale nu le poate lipsi o sticla de vin bun, de preferat rosu (desigur, preferintele familiei sau prietenilor sunt pe primul loc).

Nu uita totodata nici de vecinii tarii – Republica Moldova are, la randul sau, o selectie de vinuri savuroase care poate fi gasita si in magazinele romanesti.

Dulceata unei seri de iarna!

Langa un pahar de vin sau o ceasca de cafea sta foarte bine o pralina, bomboana, sau faimosul patratel de ciocolata. Cand vine vorba de cosuri cadou Craciun, dulciurile sau gustarile nu prea pot lipsi. Ba dimpotriva, acestea se pot regasi in cos in mai multe sortimente.

Se recomanda dulciuri care sa complimenteze fie bautura inclusa in cos, fie cafeaua, evident. Aici, se pot alege atat produse bine cunoscute, pentru a nu risca, dupa cum s-ar spune, cat si produse speciale, unicat.

Mirosul sarbatorilor!

Nu in ultimul rand, nu trebuie uitat mirosul traditional al sarbatorilor de iarna. Dupa cum probabil stii, in ziua de astazi este dificil sa reproduci mirosul Craciunurilor din copilarie, din diverse motive. Totusi, exista un lucru – mai exact, un produs – care poate fi de ajutor in aceasta privinta.

Este vorba despre uleiurile aromatizate. Pentru un miros traditional de iarna, se recomanda cele cu miros de coji de portocale, vanilie si altele similare. Desigur, pentru o aroma cu adevarat traditionala, se poate recurge si la bine cunoscutul vin fiert – nu poti da gres cu acesta!

In cazul in care aceste cosuri cadou Craciun ti se par o idee stralucita, dar timpul necesar organizarii lor nu exista, fii fara grija – exista cineva care te poate ajuta. Este vorba despre echipa CadoulSpecial.ro – unul dintre putinele locuri din Romania de unde poti achizitiona cosuri de cadou personalizate pentru diferite ocazii!