Dupa o zi obositoare la birou, tot ce trebuie sa faci este sa gasesti o activitate care sa te relaxeze. Unii prefera o plimbare in parc, altii o intalnire cu prietenii in oras, iar altii un serial bun. Noi iti propunem ceva diferit, care, pe langa faptul ca te va relaxa complet si vei uita de tot stresul de la birou, iti va dezvolta creativitatea si imaginatia.

Cine nu are creioane colorate, sa-si cumpere!

Cartile de colorat anti-stres sunt special concepute pentru adulti si se bazeaza pe fenomenul mindful living, preluat de la americani, care este un stil de viata concentrat pe micile bucurii, pe linistea sufleteasca si impacare cu sinele, pe gratitudine fata de oamenii dragi si ceea ce avem.

Nu trebuie sa fii copil sau un pictor cu experienta ca sa folosesti creioanele colorate! Trebuie doar sa iti doresti sa te relaxezi, iar pe langa creioane, mai ai nevoie de carti de colorat. Nu vorbim de cartile de colorat pentru copii, ci de cele special concepute pentru adulti.

Daca te intrebi care carte este cea mai buna, noi va propunem sa nu va mai intrebati! Nu o achizitionati ca sa faceti performanta, ci ca sa va relaxati. Toate cartile de mai jos sunt pentru a va distra si a va relaxa. Spor la joaca!1. Jungla magica, Johanna Basford

jungla magica

Gasesti produsul aici

2. Gradina secreta, Johanna Basford

gradina secreta

Gasesti produsul aici

3. Gradina secreta. Agenda, Johanna Basford

Gradina secreta. AgendaGasesti produsul aici

4. Gradina secreta. Editie pentru artisti, Johanna Basford

Gradina secreta. Editie pentru artisti

Gasesti produsul aici

5. Padurea fermecata, Johanna Basford

Padurea fermecata

Gasesti produsul aici

6. Oceanul disparut, Johanna Basford

Oceanul disparut

Gasesti produsul aici

7. Colour Therapy

Colour Therapy

Cartile de colorat pentru adulti si-au gasit foarte repede locul, deoarece sunt una dintre cele mai frumoase si mature modalitati de divertisment si relaxare si iti ofera un rezultat extrem de colorat. Ce beneficii au aceste carti de colorat?

  • iti permit sa-ti manifesti creativitatea si imaginatia;
  • iti ofera satisfactia unui rezultat final cu valoare estetica;
  • sunt terapeutice, pentru ca atunci cand te concentrezi pe activitatea de a colora, mintea se relaxeaza si viseaza, fapt ce favorizeaza gandurile pozitive si ideile inovatoare;
  • functioneaza ca un remediu natural anti-stres.