Arval România este una dintre companiile de top din domeniul leasing-ului operațional pe plan local. Portfoliul extins de clienți din zona corporate din toată țara și rata crescută de retenție vorbesc de la sine despre încrederea pe care o inspiră această companie. Cuvintele-cheie care descriu activitatea acesteia sunt: flexibilitate, seriozitate și evoluție. Arval este o organizație recunoscută la nivel mondial pentru soluțiile personalizate de leasing operațional pe care le propune.

Astfel, compania se adresează și segmentului de antreprenoriat feminin, aducând în discuție importanța alegerii unei mașini potrivite pentru asigurarea nivelului de mobilitate de care este nevoie în business. Specialiștii din domeniu spun că femeile care pornesc pe drumul antreprenoriatului își aleg inițial o mașină care să le permită deplasarea rapidă prin oraș, optând pentru un model mai mic. Cele care au în plan mai multe delegații și călătoresc frecvent prin țară aleg aleg confortul. Există însă domenii în care destinațiile sunt mai puțin accesibile, iar soluția este o mașină de teren.

Indiferent de alegere, Arval România pune la dispoziție soluții full-service pentru clienții săi. Daniela Vodă, HR Manager în companie, le încurajează pe femeile de afaceri din țară să opteze pentru leasing-ul operațional Arval, fiind o oportunitate foarte bună de a aduce plus-valoare și resurse de încredere în cadrul afacerii pe care o conduc. În general, o mașină Arval vine la pachet cu o suită de beneficii și cu o echipă întreagă, gata să le susțină indiferent ce situații neprevăzute pot apărea pe traseu în legătură cu mașina lor.

Arval Romania_Photo HR ManagerDaniela Vodă este membru în echipa Arval România încă de la intrarea pe piață a acesteia, de acum 12 ani. Aceasta garantează că experiența Arval va fi la fel de plăcută și interesantă ca periplul său în cadrul companiei: “Am fost printre primii angajați în România și acei ani de început au fost un fel de roller-coaster. Am legat prietenii, am sărbătorit împreună primele succese, primul client, prima mașină livrată și apoi prima sută de mașini, prima mie de mașini și primul milion de mașini atins recent la nivelul întregii rețele globale. Acum, când rememorez  acea perioadă, o fac cu o mare plăcere și sentimentul de familie este cel care predomină. Mi-e greu să povestesc experiența mea în alte cuvinte decât emoție, apartenență, satisfacție sau, generic vorbind,  suflet.”

Fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de către BNP Paribas, compania ARVAL este specializată în leasing operaţional cu servicii incluse. ARVAL oferă clienţilor săi – atât profesionişti, companii mici şi mijlocii cât şi corporaţii internaţionale – soluţii customizate care optimizează mobilitatea angajaţilor lor şi externalizează riscurile asociate managementului flotelor auto. ARVAL este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre alianţele strategice cu cea mai îndelungată prezenţă pentru industria de fleet management şi liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule în aproape 50 de ţări. În interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integrantă din Retail Banking. Pentru mai multe informații accesați www.arval.com.