Arval Romania sarbatoreste cea de-a unsprezecea aniversare pe piata locala lansand My Arval Mobile, o aplicatie speciala pentru toti clientii sai si pentru soferii vehiculelor din flota in leasing operational.

 

Noua aplicatie este acum mai intuitiva, mai dinamica si mai usor de utilizat, oferind functii adaptate nevoilor de mobilitate ale utilizatorilor autovehiculelor: reactivitate, economie de timp si organizare optimizata.

  

My Arval Mobile – o aplicatie conceputa pentru a raspunde tuturor nevoilor utilizatorilor autovehiculelor Arval

Oferirea de informatii actualizate si usor de accesat este unul dintre cei mai importanti factori pentru o relatie de succes intre Arval si soferi, deoarece un conducator auto constient poate face cele mai bune alegeri pentru el si pentru masina. My Arval Mobile a aparut ca cel mai bun raspuns la aceasta situatie, oferind o serie de facilitati extrem de importante, cum ar fi: 

  • My vehicle(Autovehiculul meu): intreaga gama de informatii practice despre masina, inclusiv modelul masinii, numarul de inmatriculare, consumul de carburant, data de incheiere a contractului, procedura de returnare a autovehiculului etc.;
  • Around me (In apropiere): geo-localizare si o functie de cautare pentru cel mai apropiat service partener Arval pentru intreaga gama de servicii, de la mentenanta si reparatii ale caroseriei la gestionarea carburantului, anvelope si multe altele;
  • My services (Serviciile mele): un memento al serviciilor incluse in contract (asigurare, mentenanta, si asistenta rutiera), intreaga lista a partenerilor de service si acces direct catre Arval Servicii Clienti;
  • My digital wallet (Portofel digital): disponibilitate imediata a documentelor vehiculului (certificat de inmatriculare, card Arval, permis de conducere etc.).

 

Aplicatia My Arval Mobile va fi actualizata in mod regulat pentru a putea fi adaugate functii noi, solicitate de clienti, ce vor simplifica viata soferilor. De exemplu, aplicatia va putea oferi plati directe pentru carburant, localizarea celor mai apropiate parcari sau alte functii similare, totul in intampinarea nevoilor exprimate de clienti. Cu aplicatia My Arval Mobile, conducatorul auto este pozitionat in centrul strategiei Arval, avand ca obiectiv oferirea unei experiente imbunatatite. Aplicatia My Arval Mobile poate fi descarcata gratuit atat pe dispozitivele cu iOS, cat si pentru Android.

 

”Traim in era digitala iar nevoia unui flux de date si informatii consistente este in continua crestere pe piata leasingului operational. Aplicatia My Arval Mobile este solutia pe care specialistii nostri au propus-o pentru o abordare mai prietenoasa, mai moderna, mai aproape de nevoile utilizatorului si suntem incantati ca aceasta solutie inovatoare a venit la timp pentru cea de-a unsprezecea aniversare in Romania. Aplicatia ofera o experienta complet noua prin introducerea unor functii pentru accesarea mai rapida a serviciilor Arval, oferind conducatorilor auto informatiile si documentatia specifica autovehiculelor de care au nevoie, cand si unde au nevoie”, declara Dan Boiangiu, Director General Arval Romania.

 

Arval, 11 ani pe piata locala

Avand un numar de 8400 de vehicule in leasing operational cu servicii incluse, Arval Romania si-a consolidat in 2017 pozitia de jucator extrem de important pe piata locala de leasing operational. Rezultatele acestei perioade se vad printr-o crestere semnificativa in comparatie cu ultimii ani, pe masura ce portofoliul clientului este in plina ascensiune, companii importante alegand serviciile de leasing operational ale Arval.

 

 

 

 

Despre Arval

Fondata in 1989 si detinuta in totalitate de catre BNP Paribas, compania ARVAL este specializata in leasing operational cu servicii incluse. ARVAL ofera clientilor sai – profesionisti, companii mici si mijlocii cat si corporatii internationale – solutii customizate care optimizeaza mobilitatea angajatilor lor si externalizeaza riscurile asociate managementului parcurilor auto. Expertiza si calitatea serviciilor, care sunt, de altfel, fundamentul promisiunii ARVAL catre clienti, sunt livrate in 28 de tari, cu peste 6,400 de angajati. Flota totala detinuta de ARVAL in intreaga lume ajunge la 1,028,142 de autovehicule (decembrie 2016).

ARVAL este fondatorul Element-ARVAL Global Alliance, una dintre aliantele strategice cu cea mai indelungata prezenta pentru industria de fleet management si liderul mondial cu 3 milioane de autovehicule in 50 de tari. In interiorul BNP Paribas, ARVAL este parte integranta din Retail Banking.

www.arval.com

 

Contact

Arval – Stefania Oprea – stefania.oprea@arval.ro – 0752067326