Era digitala a simplificat o buna parte din procesele care altfel puteau dura zile intregi. Astfel, totul este mult mai usor de obtinut acum, fie ca vorbim de produse sau servicii. Poti comanda online haine, mobila sau diverse aparate, care sunt livrate in scurt timp chiar la tine acasa.

 

Avand atatea avantaje, este cumva si normal sa ne dorim acest nivel de eficienta si cand vine vorba de alte servicii, precum aplicarea pentru un credit rapid. De aceea, Provident iti vine in ajutor, cu solutii croite perfect pentru nevoile tale, precum un credit rapid, in maximum 48 de ore, direct la tine acasa. Acest lucru este posibil daca faci apel la serviciul de gestionare la domiciliu a unui credit rapid, iar cea mai buna parte este ca nu ai nevoie de un cont bancar, avand posibilitatea de a rambursa din confortul propriei locuinte.

 Alternativ, poti opta si pentru un credit rapid prin transfer bancar, insa in acest caz este posibil sa trebuiasca sa astepti mai mult, pana la zece zile lucratoare, si vei avea nevoie si de un cont bancar.

 

Iata cum poti aplica pentru un credit rapid Provident! 

Va trebui, in primul rand, sa iei in calcul factorii pentru care doresti sa obtii un imprumut Provident. Drept urmare, fie ca vorbim despre un credit rapid pentru nevoi personale, sau ai un plan pe termen lung, care necesita un plus de finantare, va trebui sa tii cont de o serie de factori importanti:

 

  • Strange toate documentele necesare, inainte de a aplica pentru un credit rapid. Astfel, reprezentantul Provident va putea verifica in cel mai scurt timp identitatea ta sau celelalte acte care iti trebuie pentru a aplica.

 

  • Fa o lista cu ordinea prioritatilor pentru care ai nevoie de un credit rapid. Astfel, vei sti care este suma pe care doresti sa o imprumuti pentru a-ti realiza proiectele!

 

  • Nu uita sa cauti si promotiile valabile in perioada respectiva! Poti primi o reducere a ratei, sau a comisionului, precum si premii in bani daca recomanzi alte persoane.

 

  • Intra pe site-ul Provident.ro si foloseste simulatorul de credit rapid, care iti afiseaza exact care este rata de rambursat, in functie de suma totala imprumutata, serviciile optionale, dar si perioada in care doresti sa rambursezi creditul.

 

  • Alege varianta care functioneaza cel mai bine pentru tine, completeaza formularul de pe site iar solicitarea ta va fi procesata in cel mai scurt timp! Alternativ, poti lua legatura cu un reprezentant, la numarul de telefon 021 275 75 75.

 

Beneficiaza si tu de avantajele unui credit rapid:

 

  • sume intre 500 si 15.000 de Lei;
  • rate fixe saptamanale sau lunare;
  • informatii clare despre costuri si conditii.

 

In aceasta perioada, te poti bucura de promotia speciala ”Imprumut pe 48 de saptamani”, unde, pentru suma de 500 de RON, rata saptamanala este de 24 de RON cu gestionare direct la domiciliu inclusa. Acest fapt este posibil datorita discountului de 50% la comisionul de analiza, precum si la comisionul de gestionare. Grabeste-te, aceasta promotie expira la sfarsitul lunii august!