Cafea boabe, cafea capsule, cafea macinata sau instant, pentru toate preferintele si gusturile exista Cafelim. Cafelim este magazinul de cafea online, care iti ofera diversitatea brandurilor, tipurilor, prajirii, intensitatii si varietatii cafelei preferate. Pe langa tipurile de cafea, Cafelim, magazin online de cafea, detine o gama de accesorii destinate bautorilor si comerciantilor de cafea, pentru a satisface cerintele totale ale clientilor, intr-un singur loc: la Cafelim.

Daca iti doresti sa bei cafeaua acasa sau la serviciu, in functie de tipul de cafea dorit, Cafelim te ajuta in alegerea brandului si a prajirii potrivite. Pe langa preturile avantajoase si ofertele speciale, destinate oricarui tip de client, Cafelim vine in avantajul tau cu livrare gratuita pentru comenzile mai mari de 200 de lei. In plus, Daca comanzi dupa ora 15:00, produsele tale vor pleca in ziua comenzii si vor ajunge in ziua imediat urmatoare.

Cafeaua Illy este unul dintre brandurile de baza din catalogul Cafelim, aceasta regasindu-se in toate categoriile de cafea: cafea capsule, cafea boabe, cafea macinata sau pad-uri de cafea. De asemnea, tipuri de cafea sunt variate: cu cofeina sau decofeinizata, prajire dark sau medium, intensitatea dorita sau varietatea Arabica.

Varietatea brandurilor detinute de Cafelim este bogata. Lavazza, Pellini, Vergnano, Tchibo, Diemme, Segafredo Zanetti, Richard, Izzo, Lucaffe, Davidoff, Bristot, si multe altele. Fie ca doriti espresso, crema, gusto, clasica sau aroma, fie ca doriti cafea decofeinizata, Cafelim sta la dispozitia ta, pentru orice preferinta ai. De asemenea, accesoriile sunt diversificate: de la csti la pahare, de la zahar la indulcitori, de la cani la filtre bitra, lapte sau topping, la Cafelim gasesti orice iti doresti in materie de cafea.Alege Cafelim pentru cele mai bune oferte si cele mai accesibile preturi. Alege Cafelim pentru calitatea cafelei si accesoriilor de care ai nevoie. Alege Cafelim, magazinul de cafea, pentru un gust desavarsit.