In ziua de astazi, cand vorbim de marketing online este musai sa vorbim si despre campanii Google AdWords.

De ce? Pentru ca in momentul de fata, atat in tara, cat si in strainatate campaniile Google AdWords reprezinta pentru majoritatea companiilor cel mai puternic mijloc de crestere a unei afaceri in mediul online; fie ca vorbim de servicii, fie ca vorbim de produse; fie ca vorbim de vanzarea directa, fie ca vorbim de obtinerea de leaduri.

Atunci cand un potential client cauta informatii despre un produs sau despre un serviciu, mai mult ca sigur acestia vor folosi motorul de cautare Google. Iar daca vrei ca acesti potentiali clienti sa ajunga sa iti cunoasca businessul trebuie sa fii acolo cand ei te cauta.

Iata mai jos 10 motive pentru care afacerea ta trebuie promovata eficient prin intermediul Google:1. Atragi numai potentialii clienti ce sunt interesati de ceea ce ai tu de oferit. Fata de campaniile prin Facebook sau alte retele; nu te duci tu catre oameni, ci vin oamenii catre tine.

2. 98% dintre utilizatorii romani de internet folosesc Google ca motor de cautare. Peste 65% dintre utilizatorii de internet cauta pe Google informatii  despre produsele sau serviciile pe care si le doresc.

3. Aproximativ 35% dintre romani cauta pe Google furnizori pentru serviciile sau produsele dorite. Dintre acestia 85% nu trec mai departe de prima pagina de cautare atunci cand cauta ceva. Daca siteul tau nu este prezent pe prima pagina, poti face asta prin intermediul campaniilor Google AdWords.4. Poti avea o targetare exacta, fina, a campaniilor. In acest fel te poti asigura ca livrezi mesajul tau strict catre cei din zona ta, de exemplu. Poti sa alegi cand anuntul tau va fi vazut (ora) sau daca va fi vazut doar de utilizatorii care acceseaza internetul prin telefonul mobil

5. Poti urmari vizitatorii siteului tau prin campanii specializate de remarketing. Asta inseamna ca daca cineva interesat de produsele sau serviciile tale ti-a vizitat siteul si nu a actionat; mesajul tau publicitar il va urmari si pe alte siteuri pe care el le viziteaza, crescand astfel sansele de a il convinge sa actioneze.

6. Rezultatele campaniilor sunt masurabile. In acest fel iti poti da seama daca aceste campanii sunt profitabile pentru afacerea ta, ce trebuie modificat sau adaugat.

7. Ai control 100% asupra bugetului pe care il folosesti. Nu ai un buget minim sau maxim pe care il poti folosi si poti intrerupe oricand reclamele.

8. Platesti doar atunci cand cineva ajunge pe siteul tau. In acest fel te asiguri ca bugetul tau este folosit asa cum trebuie si pentru cine trebuie.

9. Iti aduce rezultate imediate. Fata de SEO, care este o optiune ce aduce rezultate pe termen lung, rezultatele aduse de campaniile Google AdWords sunt imediate.

10. Te ajuta sa iti intreci competitorii. NEUTILIZAND GOOGLE ADWORDS, PIERZI CLIENTI VALOROSI IN FATA CONCURENTEI TALE.

 

Iata ca ai vazut care sunt principalele motive pentru care si afacerea ta trebuie sa fie promovata prin interediul Google.

Daca vrei sa cresti si tu numarul de clienti ai afacerii tale si numarul de vanzari atunci alege acum sa investesti in campaniile Google AdWords.

Alege The Markers pentru implementarea, optimizarea si administrarea campaniilor tale astfel incat sa ai cele mai bune rezultate.

The Markers iti ofera astazi implementare gratuita a campaniilor si un bonus de 200 de lei pentru bugetul campaniei!

Cere acum o oferta personalizata!

Ce face specialistul The Markers pentru tine?

  • configureaza contul: propune structura contului, bugetul optim necesar, propune targetarea campaniei precum si textele pentru anunturile publicitare;
  • cerceteaza si monitorizeaza cuvintele cheie optime: va folosi cele mai relevante cuvinte cheie pentru afacerea ta;
  • studiaza si analizeaza concurenta: in acest fel afacerea ta va avea prioritate;
  • urmareste rezultatele: vei primi raportari ale campaniilor periodic atat prin email, cat si telefonic;
  • evalueaza rezultatele: in acest fel iti va putea propune noi directii de dezvoltare si optimizare;
  • se preocupa in continuu de imbunatatirea campaniei
  • se asigura ca ROI-ul (Return of Investment) campaniei tale este cat mai mare;
  • iti ofera pe tot parcursul colaborarii consultanta, idei si sfaturi privind activitatile de promovare online ale afacerii tale.

Cere acum o oferta personalizata!

 

Click aici pentru mai multe detalii despre campaniile Google AdWords si despre The Markers Consult!