Cu tehnologiile actuale si viitoare care transforma continuu organizatiile din ziua de azi, mai are cineva nevoie de Lean Six Sigma?
Vino la CODECS sa afli ce se ascunde sub “palaria” Lean Six Sigma si cum te poate ajuta sa ai succes profesional.

Alaturi de trainerii nostri te asteptam marti 7 iunie de la ora 18, in sala sau pe ZOOM.

Vom analiza prioritatile si nevoile actuale ale organizatiilor si vom descoperi cum ajuta Lean Six Sigma la cresterea profitabilitatii unui business.
Vom vedea de ce instruirea in Lean six Sigma aduce un avantaj profesional si cum ne poate ajuta o certificare internationala.

Workshopul are loc in sala si poti participa fizic la Centrul de training CODECS din str. Agricultori 37-39 din sector 2 zona Piata Iancului.
Poti participa si online pe platforma ZOOM.
Pentru participarea online vei primi in ziua evenimentului un link de conectare pe platforma ZOOM.
Pentru informatii suplimentare un consultant CODECS iti sta la dispozitie la numarul de telefon 0212525182 si la adresa de e-mail training@codecs.ro.

Detaliile evenimentului

Cand

7 iunie 2022

Unde

Centrul CODECS sau pe ZOOM

Infiintata in 1993, CODECS este compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business din Romania, avand peste 20 de ani de experienta in livrarea de programe de pregatire profesionala si personala a adultilor. Alaturi de o prestigioasa universitate din Marea Britanie CODECS a oferit programe de dezvoltare manageriala pentru mai bine de 20.000 de cursanti din intreaga tara, manageri de top in cele mai importante companii din Romania.