Locul pe care il numim casa si la care ne intoarcem in fiecare seara dupa ziua de munca este acel loc unde suntem noi insine si ne putem relaxa in voie. Felul in care am ales sa decoram diferitele camere ale locuintei spune multe despre noi, chiar si la o prima vedere.

Practic fiecare camera ar trebui sa aiba un colt special de relaxare cu fotolii sau paturi, acolo unde spatiul o permite. Cat despre lenjeria pe care o folosim, aceasta este deosebit de importanta pentru calitatea unui somn odihnitor.

Solutii pentru caminul tau, de la Traget

Atunci cand cauti solutii pentru a-ti decora locuinta cu produse de calitate sau pentru a schimba parchetul sau unele obiecte de decor, poti apela la specialisti in domeniu care au o vasta experienta si ale caror produse nu au cum sa te dezamageasca.Calitatea produselor comercializate de Traget vorbeste de la sine. Aici un cumparator interesat va gasi nu doar  instalatii sanitare si termice, ci si vopsele pentru diferite suprafete, decoratiuni interioare, tapet sau textile pentru toate incaperile. Astfel, un tapet intr-o culoare neobisnuita, o draperie aleasa cu gust sau pernele decorative oriunde ar fi asezate, atrag atentia asupra personalitatii proprietarului.

Lenjerii de pat si cuverturi din materiale soft

Traget ofera o gama variata de cearceafuri si lenjerii de pat din bumbac, potrivite pentru toate anotimpurile si pentru toate incaperile.Lenjeriile sunt special alese pentru cei ce apreciaza confortul oferit de calitatea tesaturilor producatorului olandez BeddingHouse. Ele vor fi delicate la atingere si decorate cu motive florale in culori pastelate. Iar lenjeria de pat pentru baieti cu pirati fiorosi si corabii cu panze va fi deosebit de apreciata, deoarece aceasta este produsa in Olanda, cu finisaje si materiale de calitate ridicata.Setul de pat contine 1 cearceaf pilota 140×220 cm si o fata de perna 60×70 cm.

Pentru persoanele romantice ar fi potrivita achizitia unei lenjerii de pat din  bumbac satinat model Portland. Aceasta prezinta o imbinare de elemente traditionale si forme geometrice pe fond alb, produsa in Olanda, cu finisaje si materiale de calitate ridicata. Setul de pat contine 1 cearceaf pilota 200×220 cm si 2 fete de perna 60×70 cm.

Cuverturile, cele care atrag atentia in primul rand

Achizitionarea unei cuverturi ar trebui facuta odata cu alegerea lenjeriei de pat, deoarece se pot alege produse complementare in ceea ce priveste coloritul lor. In felul acesta impresia de bun gust si rafinament va fi accentuata intr-un mod cat se poate de placut si va atrage negresit atentia privitorului cu o cuvertura pat bine aleasa.

Cuverturile care se pot cumpara de la Traget sunt atat cuverturi de pat si canapea, cu o larga varietate de materiale si imprimeuri decorative de calitate, in stil modern, clasic, boho, shabby chic sau vintage.

De la cuverturile clasice albe pana la cele albastre, bej rafinat, maro sau bordeaux cu siguranta ca cel putin una dintre aceste modele produse in Franta. Are textura fina, delicata si placuta la atingere si va putea decora atat dormitorul, cat si restul camerelor. Se spala la masina la temperatura de 30 de grade.

Pentru mai multe detalii consultati pagina oficiala.

Contact: comenzi@traget.ro