Economia Moldovei este în mare măsură potențată de un oraș poziționat strategic, singurul port la Dunăre din zonă, și anume Galați. Acest oraș este astăzi unul dintre cele mai importante sectoare economice din țară, datorită deschiderii pe care o are către vestul Europei, pe cale fluvială. Drept urmare, Galațiul este propice pentru găzduirea de noi afaceri, putând susține dezvoltarea unor noi idei de business care să exploateze poziționarea sa unică. Alege rapid o sala de conferinta in Galati cu ajutorul platformei Instant.Space dacă îți dorești să beneficiezi de oportunitățile pe care le oferă acest oraș!

Galați – inima industriei și a comerțului de la Dunăre

În prezent, Galați reprezintă o forță economică în industria construcțiilor navale și a metalurgiei, dar și un punct important pe harta Europei în ceea ce înseamnă comerțul fluvial naval. Datorită poziției geografice, Galați interceptează foarte multe dintre transporturile care tranzitează continentul, atât pe direcția est-vest, cât și nord-sud, având totodată unul dintre cele mai importante porturi la Dunăre. 

În egală măsură, Galațiul se bucură de o profitabilitate ridicată în industria agrară, mare parte din zona rurală fiind angrenată în activități agricole diverse. Asta înseamnă că piața locală susține mare parte din transporturile externe pe apă, subliniind încă o dată puterea economică care poate fi dobândită de pe urma unei poziții geografice strategice. 

Oportunități de afaceri în creștere în Galați


Există foarte multe traiectorii de dezvoltare ce pot fi urmate pentru investitorii care vor să își stabilească afacerile în Galați, agricultura fiind fără doar și poate un domeniu excelent pentru investiții. În același timp, creșterea de animale pare să reprezinte o practică în continuă ascensiune, date fiind resursele locale abundente. Mare parte din produsele obținute de ambele industrii pleacă spre export și, pentru că cererea este în creștere, este nevoie de suplimentarea forței de muncă.Galați oferă și o zonă cu facilități fiscale excelente, numită Zona Liberă Galați care de la înființarea din 1993 atrage numeroși investitori în comerț, transporturi sau domenii industriale, datorită faptului că se află la granița cu state precum Republica Moldova și Ucraina și în apropiere de Bulgaria și Marea Neagră, care constituie extremitatea estică a Europei. 

Facilități și locuri ideale pentru conferințe în Galați

Pentru că vorbim de un oraș care prezintă o deschidere impresionantă către dezvoltare și evoluție economică, Galațiul devine încet, dar sigur, și un oraș gazdă pentru evenimente corporate, întâlniri, conferințe și discuții de afaceri. Zeci de hoteluri pentru evenimente și săli corporate, poziționate foarte atractiv, la malul Dunării, sunt pregătite să primească invitați și personalități care să pună în discuție lansarea de noi inițiative în zonă. 

Infrastructura foarte bine dezvoltată, atracțiile turistice variate, precum și zecile de puncte istorice și culturale specifice reprezintă doar câteva dintre motivele pentru care Galați merită să ocupe un loc onorabil în topul orașelor cu cel mai mare potențial economic și nu numai, din România. Instant.Space – soluția optimă pentru evenimentele de business

Platforma Instant.Space te ajută să rezervi mai repede ca oricând hoteluri cu săli pentru întâlniri pentru a organiza conferințe în Galați. Trebuie doar să selectezi ziua evenimentului, zona în care ai vrea să aibă loc și să analizezi centrele de conferință care îți apar automat. Fără să mai fie nevoie să faci propuneri de ofertă pentru fiecare locație sau să ceri informații despre disponibilitate, vei putea alege în doar câteva minute sălile de conferință ideale pentru evenimentul tău.

Online este mult mai ușor să rezervi evenimente corporate în Galați! Accesează Instant.Space, rezervă locația dorită și profită de prețurile competitive!