Pentru multi, parcarile nu trebuie sa fie prea complicate, mai exact, daca este destul spatiu incat zgarieturile accidentale sa fie prevenite complet, atunci soferii sunt multumiti. Totusi, acelasi lucru nu poate fi spus si despre parcarile din apropierea unui aeroport.

Din moment ce acestea vor fi folosite cu precadere pentru a parca o masina pe o perioada de minim 3-5 zile, este de la sine inteles ca parcarile din aeroport trebuie sa fie atat sigure, cat si moderne. In acest caz, o parcare aeroport Henri Coanda trebuie sa fie insotita de cateva aspecte considerate in ziua de astazi normale (de baza) la nivel mondial.

Posibilitatea de a rezerva locul de parcare online

Este neplacut sa ajungi in parcare si sa afli ca nu exista niciun loc disponibil. Apoi, gasirea unei alte parcari in apropierea aeroportului poate fi un lucru destul de dificil – acestea fiind rare si deseori ocupate. Ideal ar fi bine sa poti rezerva un loc intr-o parcare aeroport Henri Coanda online si din timp.

Din fericire, rezervarile realizate online sau la telefon nu mai sunt un lucru nou in Romania – poti suna la sediul parcarii pentru a afla mai multe despre disponibilitatea locurilor de parcare intr-o anumita perioada.Posibilitatea de a parca masina foarte aproape de aeroport

Chiar daca acest aspect nu tine neaparat de caracterul modern, el este esential pentru o parcare aeroport Henri Coanda superioaraContrar asteptarilor, exista si parcari care se afla la doar 200m de aeroport – in alte cuvinte, un drum de aproximativ 3 minute pe jos de la parcare si pana la poarta de sosiri sau cea de plecari.

Posibilitate de a-ti gasi masina rapid la intoarcere

Unele parcari pot avea o capacitate de peste 1500 de locuri. In functie de numarul de niveluri – daca se aplica – poate fi destul de dificil sa-ti (re)gasesti masina dupa o calatorie mai lunga. Doua-trei saptamani petrecute sub soare intr-o tara calda pot avea un asemenea efect!

Din fericire, o parcare aeroport Henri Coanda moderna va veni insotita, de cele mai multe ori, de procese automatizate si sisteme smart, precum sistemul FindMyCar. Acesta din urma permite localizarea incredibil de usoara a masinii tale, fara a intampina niciun fel de complicatii sau batai de cap.Posibilitatea de a parca orice tip de masina

Unii prefera masinile mari, in timp ce altii nu conduc decat masini electrice. Sunt acestia bineveniti intr-o parcare aeroport Henri Coanda? Sigur ca da!

Olimpia Airport Parking, cea mai mare parcare privata din apropierea aeroportului – la o distanta de aproximativ 200m – dispune si de locuri de parcare speciale, concepute pentru masinile mai mari sau pentru cele electrice. Pe scurt, autovehiculului tau nu ii va lipsi nimic pe durata sederii sale in Olimpia Airport Parking.

Pentru mai multe informatii despre aceasta parcare, nu ezita sa vizitezi website-ul OlimpiaParking.com – parcare long term ultramoderna pazita 24 din 7! Platforma iti permite sa verifici disponibilitatea locurilor de parcare, precum si suma aferenta perioadei selectate in prealabil, fara a fi necesar sa iti creezi un cont de client.