Daca lucrezi in domeniul ospitalitatii, este posibil sa fi avut de a face cu mai multe evenimente neplacute de-a lungul timpului. Oamenii care ies sa se distreze pot deveni de multe ori agresivi datorita consumului de alcool, iar conflictele se pot aprinde si din cele mai nesemnificative motive.

O firma de paza Bucuresti iti poate oferi cel mai inalt nivel de securitate si profesionalism, astfel incat siguranta clientilor si a angajatilor sa nu fie pusa in pericol. O firma de securitate se poate alatura eforturilor tale de a oferi servicii de cea mai buna calitate pentru oaspetii barului tau. Continua sa citesti si afla care sunt avantajele colaborarii cu o firma de paza, astfel incat unitatea pe care o administrezi sa fie un mediu sigur atat pentru clienti, cat si pentru personal!

Previi consumul de alcool al minorilor

In functie de modul in care este organizat barul tau, este posibil sa ai nevoie de agenti de securitate la intrare sau in parcare.

Plasand o echipa de securitate la intrarea in bar poti verifica identitatea persoanelor care intra. Prin controlul actelor de identitate ai posibilitatea de a impiedica accesul minorilor. Eliminand aceasta responsabilitate a barmanilor, ei se vor putea concentra pe furnizarea unor servicii excelente.  Gestionarea accesului

Pe langa faptul ca impiedica accesul minorilor, un agent de securitate care supravegheaza intrarea in bar poate tine departe persoanele care au consumat prea multe bauturi alcoolice si se afla in stare de ebrietate. Servirea excesiva poate reprezenta o responsabilitate uriasa pentru baruri si restaurante, asa ca supervizarea suplimentara realizata de firma de paza este o modalitate excelenta de a proteja angajatii, cat si licenta pentru bauturi alcoolice.

Aplicarea regulilor stabilite

O firma de securitate din Bucuresti poate sprijini personalul unitatii pe care o administrezi in aplicarea regulilor, precum limitarea cantitatii de bauturi alcoolice pe care clientii o consuma.

Ospatarii si barmanii nu ar trebui sa aiba in mod constant responsabilitatea de a supraveghea comportamentul oaspetilor care ar putea deveni problematici, deoarece ii distrage de la alte sarcini ce tin de meseria lor.Descurajeaza comportamentul neadecvat

Indiferent daca administrezi un pub sau o locatie mare, servirea alcoolului este intotdeauna un risc pentru declansarea conflictelor. Sansele ca oamenii sa aiba un comportament nepotrivit atunci cand stiu ca personalul unei firme de paza este de fata scade intotdeauna considerabil.

Gestioneaza situatiile periculoase

Asadar, prezenta unui agent de securitate la fata locului este suficienta pentru a descuraja majoritatea oamenilor sa manifeste un comportament neadecvat, agentii de securitate ai unei firme de paza au pregatirea necesara pentru a inabusi astfel de reactii.

De asemenea, ei sunt pregatiti sa gestioneze multimile in cazul unor situatii limita, precum incendiile, cutremurele sau alte urgente. Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de aceste aptitudini!

Am acoperit cateva dintre beneficiile pe care prezenta unei firme de paza si securitate le are pentru unitatile in care este consumat alcool. Externalizarea acestor servicii te poate ajuta sa economisesti timpul pe care l-ai petrece pregatind o echipa, economisesti banii de salarii si alte beneficii. Cand lucrezi cu o companie contractata, responsabilitatea de a gasi, gestiona si pregati adecvat personalul ii revine acesteia.

Daca esti pregatit sa investesti in siguranta si linistea angajatilor si a clientilor barului tau, apeleaza la serviciile unei firme specializate. NiruGuard este o firma de paza din Bucuresti recunoscuta pentru serviciile sale de monitorizare si interventie in situatii de criza.