Magazinele sunt cele mai aglomerate in perioada reducerilor, fie ca vorbim de reduceri de incheiere de sezon sau Black Friday. Avand in vedere fluxul mare de oameni care trec pragurile magazinelor, o firma de paza Bucuresti poate fi de mare ajutor pentru a putea lua masuri de gestionare a multimilor, dar si pentru a intari securitatea impotriva infractorilor. Continua sa citesti si descopera cum poti spori securitatea magazinului tau in perioadele aglomerate!

Gestioneaza fluxul de clienti

Cand preturile produselor scad considerabil are loc o creste a traficului de persoane care viziteaza magazinul, asa ca este important sa ai un plan pregatit pentru a putea face fata cererii, dar si pentru a preveni supraaglomerarea.

Conform firmelor de paza, gestionarea multimilor incepe inca din parcare. O echipa de paza pregatita pentru a dirija traficul si pentru a proteja pietonii va atenua stresul clientilor, dar si al angajatilor magazinelor.

Daca te ocupi cu administrarea unui centru comercial sau chiar a unui supermarket, ia in considerare implementarea unor culoare cu sens unic, astfel incat sa creezi un traseu prestabilit pentru clienti.Mareste numarul de angajati

In perioadele aglomerate ia in considere angajarea personalului suplimentar, de la lucratori comerciali si pana la o firma de paza Bucuresti, care sa poata face fata activitatii marite din magazin.

Angajatii suplimentari pot fi un atu extraordinar pentru a-ti pastra magazinul in siguranta. Ei pot ajuta la directionarea traficului, monitorizarea cozilor la casele de marcat si supravegherea zonelor cu trafic intens, astfel incat sa previna accidentarile sau furturile.

Daca marirea numarului de angajati nu este posibila, atunci ia in considerare suplimentarea turelor angajatilor disponibili. Personalul cu experienta are deja setul de abilitati necesare pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor. Cu toate ca aceasta, nu este cea mai buna optiune, deoarece oboseala isi va spune cu siguranta cuvantul.Angajeaza agenti de securitate suplimentari

Dupa cum spuneam, datorita numarului mare de clienti, securitatea este pusa la incercare. O firma de paza profesionista isi poate fi de ajutor mai mult decat te-ai astepta. Agentii de securitate, prin simpla lor prezenta, descurajeaza infractiunile. De asemenea, ei ofera un sentiment de siguranta clientilor, cat si angajatilor. Agentii de paza se pot ocupa cu:

  • Patrularea;
  • Monitorizarea intrarilor si iesirilor;
  • Monitorizarea zonelor vulnerabile, cum sunt cabinele de proba sau toaletele.

Astfel incat sa descurajeze si sa previna furtul sau orice activitate criminala.

Fiind deja o perioada foarte incarcata pentru angajati, acestia nu ar trebui sa isi faca griji suplimentare privind securitatea magazinului.

Instaleaza un sistem de supraveghere video

Un alt mod prin care o firma de paza iti poate fi de ajutor este prin instalarea aparaturii de supraveghere video. Camerele de securitate sunt o modalitate excelenta de a descuraja furturile din magazine si de a servi ca si probe in cazul infractiunilor.

Instaland aparatura de supraveghere video in zonele cu trafic intens, cum sunt intrarile, iesirile si culoarele, sporesti mai mult decat te-ai astepta nivelul de securitate al magazinului tau.

O firma de paza din Bucuresti poate fi aliatul tau in crearea unui mediu sigur pentru clientii si angajatii tai. New MAO Protect ofera cele mai bune servicii de paza si protectie, ajutandu-te sa creezi un plan de securitare care te va pregati pentru sezonul reducerilor. Daca ai mai multe intrebari despre securitatea retailului, nu ezita sa ii contactezi!