Un shake de slabit este practic un inlocuitor de masa care are o valoare calorica mai mica decat cea a unei mese in adevaratul sens al cuvantului, dupa cum s-ar spune. Scopul acestor shake-uri este de a scadea numarul de calorii cu care este alimentat corpul tau, fortandu-l astfel pe acesta sa apeleze la rezervele de grasimi si arderea acestora pentru producerea energiei necesare.

O parte mai putin buna ar fi faptul ca aceste shake-uri pot inlocui atat pranzul, cat si cina, nu doar micul dejun. Astfel, nu prea vor fi apreciate de cei obisnuiti cu mese pline si extrem de satioase. Totusi, daca vrei sa slabesti, o dieta bazata de astfel de shake-uri te poate ajuta cu adevarat!

Cum functioneaza un shake de slabit?

Acesta este bazat pe o dieta cunoscuta ca si foarte scazuta in calorii. Shake-urile sunt concepute in mod special pentru a afecta depunerile de grasime, dar pentru a mentine masa corporala esentiala – muschii si organele.Un shake este bogat in proteine, vitamine si minerale necesare corpului intr-o zi normala. Evident, ceea ce lipseste din acesta este continutul ridicat de energie – grasimi, carbohidrati, zaharuri si asa mai departe. Astfel, dupa cum a fost mentionat, corpul tau este fortat sa arda grasimi pentru a produce energie in timpul unei diete foarte scazute in calorii.

shake de slabit

Shake-urile nu sunt o solutie pe termen lung

O dieta cu adevarat buna nu iti va recomanda niciodata sa bei un shake de slabit, in fiecare zi, la fiecare masa, pentru urmatorii 5-10 ani. Nu asa functioneaza dietele cu un continut extrem de redus de calorii. Consumarea de shake-uri si mese similare corespunzatoare unei astfel de diete este o solutie pe termen scurt si favorizeaza trecerea la o dieta personala sanatoasa, dupa cum s-ar spune.Nu va trebui sa te bazezi mereu pe produse semipreparate, pudre sau produse instant. Acestea sunt primul pas spre o viata mai sanatoasa.

Nu trebuie sa bei shake-uri toata ziua

Da, aceste shake-uri sunt numite inlocuitori de masa – dar acest lucru nu inseamna ca toate mesele zilei trebuie sa fie inlocuite cu un astfel de shake pentru o perioada mai mare de doua luni. Poti inlocui chiar si o singura masa, atat timp cat celelalte nu sunt prea exagerate. Intr-o dieta, moderatia este cuvantul cheie.

Apoi, alt aspect de luat in calcul este numarul de mese zilnice recomandat. Pentru a favora pierderea in greutatea prin intermediul unui shake de slabit si al unui stil de viata sanatos, este recomandat sa ai mai multe mese mici pe zi si nu trei mese mari.

De exemplu, celebra dieta Nupo recomanda persoanelor care vor sa piarda din kilogramele in exces 6 mese mici pe zi care pot fi inlocuite partial sau total cu sortimentele pentru slabit marca Nupo. Acest brand iti poate pune la dispozitie shake-uri, supe, gustari si nu numai cu arome si gusturi deosebit de diversificate pentru o dieta de slabit.

Desigur, cea mai buna parte a unei diete Nupo este faptul ca aceasta iti explica concret cum ar trebui urmata. Ti se ofera un plan zilnic – cu mai multe variatii – si se incurajeaza trecerea la o dieta sanatoasa si un stil de viata sanatos!