Daca te ocupi de organizarea nuntii tale, atunci probabil deja stii ca ai foarte multe lucruri de facut si ultimul lucru de care ai nevoie este ca cineva sa-ti spuna ce anume nu ar trebui sa faci. Ei bine, nu prea ai ce face – trebuie sa stii care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le eviti atunci cand esti in plin proces de organizare nunta.

De altfel, greselile costa mult mai mult decat prudenta, dupa cum s-ar spune. Astfel, in cele ce urmeaza, vei afla care sunt cateva dintre lucrurile pe care nu ar trebui sa le faci atunci cand iti organizezi nunta!

Nu uita adevaratul motiv din spatele nuntii!

O nunta nu este despre decoratiuni, culori, ornamente, mancare si asa mai departe. Dupa ce ziua cea mare trece, acestea vor fi de domeniul trecutului. In schimb, uniunea care s-a oficiat in acea zi va fi permanenta, deci aceasta trebuie sa fie pe primul loc.Poti uita de acest lucru in timpul procesului de organizare nunta – tocmai de aceea ar fi bine sa ti-l notezi undeva.

Nu refuza niciodata o mana de ajutor

Toti cei apropiati tie stiu ca vrei sa faci din aceasta zi cea mai speciala din viata ta. Astfel, acestia vor incerca sa iti ofere o mana de ajutor – si ar trebui sa accepti acest lucru, indiferent de cine si ce iti ofera. Ajutorul este bine venit atunci cand nu ai avut niciun moment de respiro in ultima saptamana, te afli pe ultima suta de metri si ai realizat ca ai uitat sa faci cateva programari.O mana de ajutor, chiar daca nu are experienta deloc cand vine vorba de organizare nunta, tot poate grabi si rezolva cateva lucruri.

organizare nunta

Nu pune invitatii pe locul doi

De altfel, invitatii iti fac nunta, dupa cum s-ar spune. Cine mai danseaza daca uiti sa-i inviti pe cei mai petrecareti dintre cunoscutii tai sau daca servesti un fel de mancare incomplet? Ziua cea mare, din punctul lor de vedere, este concentrata pe aspect, mancare si voie buna. Astfel, ar trebui sa ai grija ca toate acestea sa fie bifate in agenda ta de organizare nunta.

Nu te astepta ca nunta ta sa fie ca in filme

Filmele, revistele si blogurile online spun o cu totul alta poveste atunci cand vine vorba de cum arata o nunta. Cadrele prezentate de acestea exista pentru o milisecunda – nicidecum de ajuns pentru a te bucura de ziua cea mare. Astfel, trebuie sa inveti sa traiesti in afara acelor cadre si sa te bucuri de nunta asa cum a iesit, stiind ca ai depus un efort colosal pentru a ajunge acolo.

Pe de alta parte, daca realizezi ca ai nevoie de o mana de ajutor de pe acum si, totodata, vrei ceva cu adevarat special pentru ziua ta cea mare, atunci ar trebui sa contactezi echipa de organizare nunta profesionista a agentiei wedding planner Duet Luxe.

Aceasta poate pune la punct pentru tine o nunta de vis in orice locatie din lume!