Batranii, varstnicii sunt o parte a comunitatii din care faci parte. Tocmai de aceea, comunitatea in sine are nevoie de un camin batrani care sa poata avea grija cum trebuie de acestia. Din nefericire, caminele cu servicii si personal la superlativ, dupa cum s-ar spune, sunt destul de greu de gasit – nu numai in Romania.

Totusi, acestea nu sunt inexistente. Unul dintre ele este Vitalitas, un centru de longevitate activa care se va deschide in acest an in Snagov. Iata cum poate avea acesta grija de seniorii familiei si comunitatii tale!

Servicii de rezidenta continua

Rezidenta continua inseamna grija 24/7, pe scurt. Un senior care beneficiaza de acest tip de serviciu are la dispozitie toate facilitatile unui camin batrani – mai exact, facilitati care transforma caminul intr-o a doua casa.Totodata, rezidenta in regim continuu include si servicii de asistenta medicala, accesul la medici interni (disponibili 24/7 in caminul de batrani), accesul la o farmacie dotata ca atare si nu numai. Ingrijirea si recupararea medicala capata un nou inteles datorita beneficiilor si facilitatilor puse la dispozitie de un centru precum Vitalitas.

Servicii de ingrijire de zi

Deseori, seniorii comunitatii tale nu au nevoie de ingrijire permanenta. In schimb, atunci cand nu poti petrece ziua cu ei, poti apela la un camin batrani pentru a le face viata mai placuta, dupa cum s-ar spune. Desigur, acest tip de servicii este ideal pentru seniorii care au nevoie de ingrijire medicala in permanenta pe timp de zi.Un centru de longevitate activa modern poate pune la dispozitia seniorilor comunitatii tale activitati sociale, activitati in aer liber, pana la trei mese pe zi si, desigur, accesul la numeroase facilitati de relaxare.

Servicii de ingrijire pentru perioade limitate

Romanii sunt puternici. Tocmai de aceea, cei mai multi batrani din tara sunt independenti – isi pot purta singuri de grija. Totusi, exista situatii si perioade cand acestia au nevoie de supraveghere si asistenta medicala in permanenta.

Asadar, un camin batrani ar trebui sa aiba disponibile si servicii de ingrijire pentru perioade limitate – ba chiar sa aiba camere rezervate tocmai pentru acest tip de servicii. Nimeni nu poate sti cand intervine ceva, apare o urgenta si un senior are nevoie de ingrijire.

Servicii de ingrijire paliativa

Din nefericire, exista si boli incurabile sau in stadiu terminal. Pe de alta parte, atunci cand un senior se afla intr-o asemenea situatie, nimeni din jurul sau nu trebuie sa renunte la calitatea vietii, dupa cum s-ar spune.

Acesta nu trebuie ignorat si nici sa i se ofere doar un minimum de atentie. Un camin batrani profesionist va face tot posibilul pentru a creste calitatea vietii si a ameliora simptomele rezidentului. Ingrijirea paliativa face ultimii ani din viata unei persoane cat mai usor de indurat, fara dureri si alte simptome.

Comunitatea ta poate apela la Vitalitas!

Cei dragi tie sau alti seniori ai comunitatii tale care ai nevoie de ingrijiri medicale si asistenta pentru o perioada indelungata de timp pot apela la centrul Vitalitas.

Acest camin de batrani este modern si dispune de un centru construit de la zero, echipat cu toate facilitatile si dotarile necesare pentru a-ti face parintii sau bunicii sa zambeasca in fiecare zi!