Reușita unei proceduri de inserție a unui implant dentar nu se rezumă numai la experiența și priceperea unui specialist, ci depinde și de o sumedenie de alți factori – cum sunt, de pildă, materialele și instrumentele utilizate pe parcursul procedurii.

Din acest motiv, specialiștii au nevoie de achiziții menite să le simplifice procedurile implantologice.

Calitate de excepție de la MIS

Înființată în anul 1995 în Israel, compania MIS Implants Technologies își concentrează eforturile în direcția cercetării și inovării unor produse de calitate premium în materie de implanturi dentare.Specialiști din peste 65 de țări din toată lumea se bucură de soluții menite să le faciliteze procedurile implantologice. Cu o gamă completă de implanturi dentare cu o calitate de excepție, instrumente, kit-uri și soluții de regenerare ideale pentru stomatologia digitală, MIS asigură proceduri rapide și simple, oferind o diversitate de opțiuni menite să simplifice munca și eforturile depuse de specialiști.

În plus, calitatea MIS este reflectată de designul funcțional, dar și de estetica lucrării finale.

Printre cele mai importante achiziții stomatologice pe care un medic dentist le poate face de la MIS se numără kiturile chirurgicale care îi conferă specialistului în implantologie o soluție de simplificare a procedurii.Ce kituri chirurgicale se pot achiziționa de la MIS

  • Kituri de inele metalice narrow – potrivite pentru conexiunea hexagonală și pentru cea conică. De asemenea, utile pentru implanturile din zona mandibulară anterioară interdentară, unde inelul standard are o dimensiune prea mare.
  • Kituri de freze pilot universale – ideale pentru orice model de implant MIS, utile pentru prima etapă a procedurilor de implantare.
  • Kitul chirurgical Mguide – fiind produs de MIS Implants Technologies, acesta se numără printre cele mai bune kituri chirurgicale. Oferă numeroase avantaje specialiștilor care pot insera implanturile exact în poziția și la adâncimea optimă, astfel încât operațiunea să fie una reușită, cu rezultate precise, fără cusur.

Kitul chirurgical MGuide – un pachet complet de la MIS

Nu orice kit implant dentar le oferă specialiștilor posibilitatea de a efectua o procedură eficientă, sigură și rapidă, ci doar produsele care prezintă o calitate de top. De exemplu, kitul pentru implant dentar de la MIS asigură rezultate optime în cele mai dure condiții.

Așadar, spre deosebire de soluțiile tradiționale, kitul chirurgical Mguide de la MIS oferă numeroase beneficii.

Mai precis, kitul chirurgical Mguide este un pachet complet, potrivit pentru implanturile MIS Seven cu conexiune hexagonală sau C1 și V3 cu conexiune conică.

Iată o parte dintre cele mai notabile avantaje ale acestui kit chirurgical MIS:

  • Răspunde nevoilor specialiștilor de a facilita procedurile de implantare;
  • Exclude necesitățile de a utiliza șabloanele de ghidare tradițională;
  • Frezele au un design special – sunt concepute din materiale inovatoare, extrem de rezistente ciclurilor de sterilizare;
  • Specialiștii beneficiază de precizie și de economie de timp, două atribute importante în procedura implantului dentar;
  • Kitul chirurgical Mguide oferă o flexibilitate intraoperativă mare;
  • Asigură posibilitatea de a insera implanturile exact în poziția și la adâncimea optime.

Un zâmbet impecabil, tehnologii revoluționare

Investind în mod permanent în cercetare și inovații, compania MIS oferă specialiștilor în implantologie noi oportunități de a-și perfecționa tehnicile și metodele profesionale.

Astfel, chirurgia ghidată digital de tip „one-stop-shop” ce include mai multe etape – de la planificare și modelarea 3D, până la crearea șabloanelor chirurgicale individuale fiecărui pacient – devine soluția optimă pentru un zâmbet impecabil.

Consultă site-ul misromania.ro pentru informații suplimentare și pentru a vedea ofertele MIS în care se reflectă inovație, calitate și integritate, datorită tehnologiilor revoluționare care aduc implantologia la un alt nivel.