Probabil ca de multe ori ai fost tentat sa te portezi de la un operator de telefonie la altul atunci cand ai vazut vreo oferta tentanta sau, dimpotriva, ai fost nemultumit de serviciile oferite. Schimbarea operatorului de telefonie mobila nu este insa atat de simpla. 

Chiar daca incheierea unui contract nu dureaza decat cateva minute, renuntarea la acesta poate deveni o corvoada, mai ales ca un abonament se incheie de regula pe o perioada de cel putin un an. Unde mai pui ca exista si riscul aplicarii de penalitati in cazul rezilierii unilaterale, ceea ce poate conduce la datorii pe termen lung si probleme financiare grave din partea ta. 

Din fericire, astazi ai la dispozitie servicii specializate precum re-incarcare.ro, prin intermediul carora poti jongla cu marii operatori de telefonie mobila dupa cum doresti.

Cum beneficiezi de avantajele serviciilor de reincarcare ale carteleiPrimul pas pe care il ai de facut pentru a beneficia de imensele avantaje ale comunicatiilor este sa optezi pentru cartela preplatita in locul abonamentului. Aici, ai posibilitatea achizitiei unei cartele preplatite de la unul dintre marii operatori prezenti pe piata din Romania, precum Telekom, Orange sau Vodafone. Dupa aceasta este de ajuns sa accesezi re-incarcare.ro pentru reincarcare Vodafone, spre exemplu, iar lucrurile vor deveni extrem de simple.

Sa vedem mai intai motivele pentru care ai putea sa optezi pentru reincarcarea unei cartele in loc sa treci pur si simplu pe abonament. In primul rand, pentru achizitia unei cartele telefonice nu esti obligat sa inchei niciun fel de contract. Acestea pot fi cumparate de la orice comerciant autorizat, inclusiv de la dealerii serviciilor de telefonie mobila. 

Nu ai nevoie de niciun act de proprietate, nu ai nevoie de facturi doveditoare ale domiciliului si nici macar de vreun act de identitate. Cumperi o cartela preplatita cu numar, o activezi si incepi sa vorbesti. De asemenea, nu esti constrans in vreun fel sa ramai o perioada determinata la un anumit operator de telefonie mobila. Chiar daca ai optat pentru reincarcare Vodafone, nimic nu te impiedica sa schimbi operatorul peste o luna, peste trei sau in orice moment doresti. E drept ca unii operatori rasplatesc fidelitatea si vechimea in cadrul retelei prin diverse bonusuri ce constau in minute gratuite, posibilitatea convorbirilor gratuite in sistem roaming sau pachete de trafic internet. Si tu poti beneficia de acestea, in cazul in care detii o cartela si optezi pentru servicii precum re-incarcare.roIn ceea ce priveste modalitatea de accesare a acestor servicii, totul este foarte simplu

Tot ce ai de facut este sa intri pe site, dupa care selectezi compania de telefonie si tipul de cartela dorit. Aici, vei avea de ales pachetul care te avantajeaza, cu mentiunea ca valoarea este exprimata in euro, fara TVA, conversia facandu-se automat, la cursul anuntat anterior de furnizorul de servicii. Ultimul pas este reprezentat de plata, care se poate face online, prin card bancar, asemenea oricaror cumparaturi de pe internet. Totul extrem de rapid, sigur si comod pentru tine.