Sezonul rece a trecut si pe strazi deja incep sa rasara bicicletele precum ghioceii. Dupa o perioada destul de lunga in care soferii s-au dezobisnuit de prezenta bicicletelor in trafic, ar fi bine sa iesi echipat corespunzator pentru siguranta si confortul tau.

Iti este dor sa faci miscare in aer liber si nu iti gasesti timpul necesar? Bicicleta este ideala pentru a face miscare in drum spre destinatia ta, beneficiind astfel si de efectele pozitive ale pedalatului.

Daca nu detii inca o bicicleta, dar vrei sa renunti la transportul in comun sau la neplacerile prin care treci ca sofer in Bucuresti, acum este momentul ideal sa iti cumperi o bicicleta si sa incepi sa o folosesti ca o sursa alternativa de deplasare.

Poti vedea oferta de biciclete a magazinului online Veloteca.ro unde vei gasi o gama generoasa de marci de biciclete,  accesorii si echipamente. Veloteca s-a deschis in anul 2008 si, in prezent, este unul dintre cele mai respectate magazine de biciclete din Bucuresti. Daca preferi sa vezi o bicicleta inainte de a o cumpara, poti vizita magazinul fizic Veloteca din Bucuresti, Strada Ritmului nr. 18, sector 2, sau poti cere mai multe informatii la telefon prin Call Center, apeland 0213118269.Iata cateva accesorii pe care le poti achizitiona de la un magazin biciclete specializat, pentru a spori siguranta si confortul pe doua roti la inceput de sezon:

magazin biciclete 2

  • Lumini – Fa-te vizibil! Fiind participant la trafic, nu numai ca esti obligat prin lege sa iti dotezi bicicleta cu far si stop, dar in acelasi timp trebuie sa te asiguri ca luminile folosite iti asigura atat tie vizibilitatea pe unde te deplasezi, dar si soferilor care trebuie sa te identifice rapid! Cauta sa identifici specificatiile mai multor modele de faruri, stop-uri sau lumini de identificare vizitand un magazin specializat de biciclete, compara performantele si preturile, si asigura-te ca vei circula in siguranta;

   • Antifurt – Cu toate ca Bucurestiul a devenit un oras mai civilizat, nimic nu iti va proteja mai bine bicicleta decat un sistem antifurt modern. Intr-un magazin de biciclete specializat vei gasi diverse modele de antifurturi dedicate, pe masura asteptarilor tale. Cu siguranta nu iti doresti sa ramai fara bicicleta la care tii!

 

  • Sei – Daca tii ca experienta pedalatului sa fie una placuta, atunci este foarte probabil sa iti doresti o sa pe care sa te asezi confortabil. Cumparand-o dintr-un magazin de biciclete specializat iti vei accesoriza bicicleta cu articole dedicate si profesionale;

 

  • Oglinzi – Oglinda este accesoriul pe care multi il considera indispensabil pentru a circula in siguranta in trafic. Alege o oglinda dedicata dintr-un magazin de biciclete, pentru a te asigura de calitatea acesteia. Nu uita ca tot ea te va feri de accidente!

 

  • Bidon de apa si suport – Daca pleci la drum pe doua roti, mai ales in zilele calduroase, pedaland te vei deshidrata. In acele momente cand stii ca mai ai destul de mult pana la destinatie si ti-ar prinde bine o gura sanatoasa de apa, un bidon pentru lichide te va ajuta sa te mentii hidratat. Intr-un magazin de biciclete vei gasi numeroase modele de bidoane de apa si suporturi  realizate din materiale usoare. Astfel, te asiguri ca vei ramane hidratat in cele mai toride zile si nici nu iti vei ingreuna pedalatul.

 

Indiferent de accesoriile pe care le vei achizitiona pentru siguranta si confortul tau, nu uita ca intr-un magazin de biciclete precum Veloteca.ro vei putea apela la angajati cunoscatori pentru a te informa. De asemenea, vei beneficia de un service de biciclete unde mecanicii vor face tot posibilul pentru a rezolva problema pe care o intampini.