Keez, un start-up romanesc care ofera servicii complete de contabilitate online pentru IMM-uri, se alatura BCR in cadrul programului StartUp Nation prin care afacerile la inceput de drum beneficiaza de gratuitati la produse, aplicatii si servicii dedicate.
Asa cum prin intermediul pachetului StartUp GRATUIT de la BCR antreprenorii au practic banca in buzunar, pe telefonul lor, la fel au de astazi si toate documentele contabile, facturile, chitantele, rapoartele, bilanturile, jurnalele si multe altele, pe acelasi telefon, la indemana, prin aplicatia de Keez Mobile (facilitati disponibile si in varianta web).

Indiferent de abonamentul lunar de contabilitate online Keez pe care l-au ales, antreprenorii aflati la inceput de drum au 6 luni gratuite la pachetul Mini si o paleta de beneficii dedicate:

  • Transmitere online a documentelor pentru realizare activitati contabile;
  • Acces on-line 24/7 la toate documentele financiare plus modul facturare;
  • Raportari complexe si simplificate disponibile in timp real pe desktop si mobil;
  • Pontaj in timp real si generare automata contracte de munca pentru salariati;
  • Intocmire contabilitate financiara, jurnal TVA, balanta, registre contabile obligatorii, realizare bilant;
  • Depunere declaratii taxe si impozite, realizare documente salarizare si ITM.

 

Cu ocazia lansarii parteneriatului dintre Keez si BCR, Daniel Mateescu, CEO Keez, a declarat: “Sunt fericit ca BCR a ales Keez sa faca parte din acest program in care se incurajeaza si se sprijina firmele mici cu idei mari, un parteneriat in care responsabilitatea, increderea si etica sunt valori pretuite. Implicarea in sustinerea firmelor tip “start up” este o prioritate si pentru Keez. Desi suntem o firma de contabilitate online, noi ne implicam si in educatia financiara si de business a clientilor nostri. Consultanta nelimitata din partea expertilor CECCAR parteneri KEEZ face din pachetul de beneficii pe care start up-urile le au incluse.”