Fiecare etapa a vietii oricarei femei vine cu schimbari si acceptari ale unor parcursuri profesionale pe care nu toti le inteleg sau valideaza. Fie ca discutam despre a o lua de la capat intr-o directie pana atunci necunoscuta, despre a-ti da timp sa inveti sa faci ce-ti place sau despre a te incapatana sa vezi oportunitatea acolo unde timpul n-a aratat-o inca, fiecare dintre noi este responsabil sa faca din experienta de viata o panza –  cu bune si lectii –  demna de pus in rama.

Femei care au perceput schimbarea ca pe o oportunitate spre ele insele, care au schimbat macazul atunci cand au simtit si care au crezut in ideile lor sunt si de aceasta data prezente pe scena The Woman Leadership Conference, in 28 martie, la Cluj-Napoca.

Artist esti cu sufletul, nu cu diplomele care sa-ti ateste talentul 

Maria Dermengiu este Creator&Fondator Marie Nouvelle, un brand dezvoltat datorita pasiunii sale pentru arta aplicata.  Maria este artist vizual, termen ce inglobeaza in intelesul sau atat pictorul, cat si designerul de obiect. Piesele imprimate din arta pe care o creeaza sunt esarfe din matase si articole vestimentare din matase, accesorii casual (huse universale de tableta sau telefon si genti de vacanta), piese de Home Deco (abajururi, tapet si ceramica faianta).maria dermengiu

“Sunt mandra sa fac parte din generatia aceasta de tineri antreprenori, intreprinzatori, creativi ce ies in fata propunand propriile viziuni asupra designului si lumii in care traim. Am decis sa creez aici in tara, sa lucrez cu furnizori locali pe cat posibil si sa dezvolt acest brand pentru a deveni unul de referinta pe piata accesoriilor din tara si afara. Ca pictor, voi continua sa ma dezvolt si sa creez.” declara Maria.

Super 40 by Ileana Badiu – schimba perspectiva asupra avansarii in varstaiulia badiu

Ileana Badiu, Managing Partner Wunderman Romania, activeaza de peste 25 de ani in industria Marcom, iar pe parcursul carierei sale, a dezvoltat numeroase proiecte si in televiziune. Din 2007 Ileana alege drumul antreprenoriatului si obtine franciza companiei internationale de comunicare Wunderman, fondand agentia locala Wunderman Romania. Incepand de anul acesta, brandul fost inglobat in Ogilvy Romania, acest pas fiind unul firesc pentru expansiunea businessului pe care il conduce.

“Imi place pozitia de leader, insa voi pune intotdeauna umarul la constructia in sine, o sa fiu alaturi de echipa mea, pentru ca a intelege esenta oricarui domeniu inseamna sa stii in ce consta munca fiecarui om in parte.”, declară Ileana.

Unul dintre proiectele de suflet este Super40 by Ileana Badiu, proiect prin intermediul caruia schimba perspectiva avansarii in varsta. Asumarea, jovialitatea si iubirea pentru comunicare o duc in ultima perioada, in mod natural, spre prezenta pe diverse scene ale evenimentelor de business, dar si de inspiratie pentru cei care doresc sa aiba o cariera si o imagine de success.

Maria Dermengiu, Ileana Badiu, Ionela Nastase (Jurnalist) si Alina Dumitru (General Manager Zepter International Romania) sunt prezente in cadrul panelului de discutii din cadrul The Woman Leadership Conference, care pune accent pe tematica schimbarii si implicatiile sale  – Change: Need it. Fear it. Do it.  Prin intermediul panelului de discutie, The Woman transmite comunitatii un mesaj puternic: nevoia de schimbare este absolut fireasca,  iar asta aduce beneficii pe plan profesional, personal si emotional.  Exemple vii in postura femeilor mai sus mentionate vor inspira, motiva si impulsiona catre pasirea din zona de confort.

Evenimentul cuprinde in structura sa partea de conferinta cu speakeri nationali si internationali, sesiunea de dezbateri, zona expozitionala cu activari ale brandurilor si Gala Premiilor The Woman – prilej de recunoastere a meritelor femeilor activ implicate in industria din care fac parte. Agenda completa si ultimele inscrieri pe: http://bit.ly/TheWomanConference2019

 

Evenimentul este powered by Raiffeisen Bank, iar partenerii care sustin leadership-ul feminin sunt: VIVO Cluj-Napoca, AEGON Romania, Dentocalm, PBSerum, ECCO, Sissi Brand, Unique, Mendola Fabrics, Norda Shop Turkish Airlines, Magic FM, VODNAR Beauty Lounge, Nashi Argan, Vitamin Aqua, Meron, PilatesFIT Studio, Chic Bijoux, Gerovital, PMA Invest, Mediadome, Zelist Monitor, ATP Motors, Komoder, Ortolife, Radio Cluj, Blitz Imobiliare, Samdam Solutions.