Acum ca sarbatorile de iarna au trecut, iar tie ti-au mai ramas cateva zile din concediu doresti sa te rasfeti si sa iti acorzi cateva clipe de liniste. Iti reincarci bateriile inainte sa te reintorci la locul de munca si te mai bucuri de cateva clipe de liniste inaintea deadline-urilor care vor urma. Rasfatul la un salon de masaj suna bine, dar cum stii care este salonul potrivit nevoilor tale?

Iata si raspunsul aici si anume Stailer. Din dorinta renuntarii la vechile programari telefonice la saloane alese intamplator, a luat nastere aceasta platforma care iti aduce doar beneficii. Cauti saloane pentru masaj facial in Cluj Napoca sau in Suceava? Afla ca prin intermediul platformei poti afla de indata despre saloanele ce isi desfasoara activitatea in aproprierea casei tale.

Renunta la vechile vizite la salon in cautarea unei cosmeticiene disponibile!

Daca alegi sa folosesti Stailer trebuie sa stii nu mai trebuie sa te plimbi sau sa suni la diverse saloane pentru a prinde un loc disponibil, la anumite ore. Platforma iti arata de indata care sunt saloanele la care tu poti beneficia de serviciul dorit. Selectezi orasul, serviciul dorit, iar de indata iti va aparea o lista de saloane la care te poti programa de indata.

Poti sa vezi programul real al maseuzei sau al cosmeticienei, deci poti sa alegi tu intervalul orar in care vei trece pragul salonului. Este o metoda buna de a-ti planifica din timp programul si de ce nu sa profiti de concediu si sa mai apelezi la un serviciu, tot din cadrul aceluiasi salon. Vezi aici mai multe saloane de cosmetica femei in Cluj Napoca.Trebuie sa stii ca preturile serviciilor nu se schimba atunci cand vii la masajul mult asteptat. Platesti fix cat scrie pe site in momentul in care tu faci programarea. Nici mai mult, nici mai putin.

Ia aplicatia Stailer cu tine si fa cate programari doresti

Aplicatia Stailer poate fi descarcata din App Store, Google Play sau App Gallery in functie de modelul telefonului. Printr-o singura accesare poti face cate programari doresti, nu exista un numar limitat. Este si mult mai accesibila aplicatia, deoarece poti face programari in orice moment al zilei, de oriunde te-ai afla. Ce zici, te-am convins sa o instalezi si sa dai scroll pana cand dai de un salon care se ridica la nivelul asteptarilor tale?

De precizat faptul ca poti seta aplicatia sa-ti reaminteasca ori de cat ori ai o programare in curs. Adica in ziua cu pricina, aceasta iti va trimite un reminder prin care te va notifica ca programarea are loc peste cateva ore. In cazul in care uiti de ea, aceasta are grija sa-ti reaminteasca de fiecare data. In cazul in care nu poti ajunge in respectiva zi, poti anula programarea tot din aplicatie sau te poti reprograma in alta zi/ ora.In pagina oficiala stailer.ro gasesti mai multe informatii si review-uri cu tot cu poze pentru a-ti face o parere despre salonul ales. Stailer este alaturi de tine si iti pune la dispozitie saloane premium la care tu sa mergi de fiecare data cu placere.

Date de contact:

support@stailer.ro