Diversificarea la bebelusi este o etapa foarte importanta din viata lor. Daca pana la 6 luni laptele matern este suficient, incepand cu aceasta varsta copilul incepe sa se dezvolte si are deci nevoie de mai multe vitamine si nutrienti care ajuta la o dezvoltare normala. 

Diversificarea alimentelor in primul an din viata este un pas spre o nutritie corecta a sugarilor in ceea ce priveste dezvoltarea fizica si psihica. Desi bebelusul este hranit cu laptele matern pana la aproximativ un an si jumatate, hrana trebuie completata si cu alte alimente pentru a primi aportul necesar de tot ce inseamna vitamine si nutrienti. Astfel ca de aici incepe sa isi dezvolte si o imunitate puternica, care il va proteja de virusi, bacterii si alte boli.  

Desi pare o perioada grea in care mamicile devin putin stresate, realitatea este ca cel mic va descoperi un univers a gustului si mirosului si se va putea bucura de acestea. In aceasta perioada sunt nelipsite unele accesorii pentru diversificare, avand si acestea un rol extrem de important.

Accesorii pentru diversificare de la Papa Bebe – calitative si versatile Papa Bebe este un magazin online destinat atat mamicilor, cat si bebelusilor. Vine cu o gama larga de produse de calitate menita sa vina in ajutorul cresterii celui mic. Astfel ca tot ce inseamna accesorii pentru diversificare poti fi achizitionate de aici. 

De pe masa bebelusului nu vor lipsi bolurile, farfuriile, lingura, furculita, paharul, dar si baveta. Le regasim in magazinul Papabebe.ro si sunt incantatoare. Au un design colorat si foarte atractiv, iar calitatea este ireprosabila. 

Sunt realizate din silicon alimentar, un material moale si sigur si nu contin substante toxice ce pot dauna micutului. Tocmai de aceea este foarte important ca bebelusul sa aiba accesoriile lui in perioada diversificarii. Desigur ca gama de produse de la Papa Bebe este mult mai larga, iar mamicile pot alege de aici tot ce au nevoie: produse pentru igiena bebelusului, suzete si jucarii de dentitie, jucarii si carti senzoriale, produse pentru maternitate si multe altele. Toate aceste produse au o calitate desavarsita si preturi excelente. Si pentru ca online este mai simplu ca oricand, puteti comanda orice va doriti chiar din confortul casei, iar in scurt timp sa ajunga la usa. 

Descoperiti asadar gama de produse de la Papa Bebe si bucurati-va de calitate, versatilitate si preturi excelente. 

Date de contact:

0755 161 298